Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Παίκτης του Πιερικού ο Καρακατσάνης. Πολλά τα χιλιόμετρα στο Μπάνσκο...


Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Παίκτης του Πιερικού μπορεί να θεωρείται ο Πλάτων Καρακατσάνης. Ο αριστεροπόδαρος επιθετικός μέσος του Αγροτικού Αστέρα τα βρήκε σε όλα με τον Κώστα Παπαδόπουλο και αποτελεί μια ακόμη σημαντική προσθήκη για την ιστορική ομάδα της Πιερίας. Ο Καρακατσάνης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο το 2003 στην Σκόντα Ξάνθης και μετά από 2 χρόνια μεταπήδησε στην ΠΑΕ Θράκης. Στη συνέχεια έπαιξε σε Κοζάνη, Βέροια, Κέρκυρα, ξανά Βέροια, ΟΦΗ και πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αγροτικού Αστέρα με τον οποίο έπαιξε 31 παιχνίδια και πέτυχε 6 τέρματα.
Είναι γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1985 και σε 183 παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες, έχει πετύχει μέχρι σήμερα 17 γκολ. Ο παίκτης αναμένεται στην Κατερίνη να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Πιερικό, ώστε να βρεθεί στην Βουλγαρία  ενώ από την ομάδα του Νίκου Γκουλή σύντομα θα ανακοινωθεί η απόκτηση κι ενός έμπειρου αμυντικού χάφ, που είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Με σκληρή και συνάμα ποιοτική δουλειά συνεχίζει να χτίζει τον Πιερικό της επόμενης μέρας ο Νίκος Γκουλής στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Ο έμπειρος τεχνικός δηλώνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στην προετοιμασία και δημιουργεί το κράμα των έμπειρων και νεαρών παικτών που θα αποτελέσει τον Πιερικό του μέλλοντος και της προοπτικής για τον ιστορικό σύλλογο της Πιερίας. Εν τω μεταξύ το πρόβλημα της βίζας που δε μπόρεσε να ξεπεράσει ο Ακάσου, αποτελεί και το λόγο που μάλλον δε θα προχωρήσει η μετακίνηση του Ιβοριανού μέσου στην ομάδα της Κατερίνης. Tα αντανακλαστικά της διοίκησης του Κώστα Παπαδόπουλου λειτούργησαν άμεσα και ήδη σε συνεργασία με τον Νίκο Γκουλή έχει εντοπισθεί και έχει προχωρήσει η περίπτωση του αμυντικού χαφ που θα πλαισιώσει τον Αλμπέρτο Λόπεζ. Να σημειωθεί ότι ο Ισπανός μέσος, ήδη έχει κλέψει τις καρδιές των ανθρώπων της Πιερικής ομάδας με το απλό και ποιοτικό του παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.