Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

3ο ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: ΜΠΑΝΣΚΟ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-0 (Photos)

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Πάνω: Κωτσιόπουλος, Δήμου, Λόπεζ, Ντόικιτς, Τόλιος, Γιαζιτζόγλου
Κάτω: Μιχαηλίδης, Ντάνι, Φαμπίνιο, Νίκου, Δεσποτόφσκι
Με 1-0 ηττήθηκε ο Πιερικός στο 3ο φετινό φιλικό προετοιμασίας που έδωσε στην Βουλγαρία με αντίπαλο την Μπάνσκο, ομάδα που αγωνίζεται στην Β' εθνική κατηγορία της γειτονικής χώρας. Ο αγώνας έγινε στο δημοτικό γήπεδο της πόλης το οποίο βρίσκεται 100 περίπου μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ομάδα μας. Ο Πιερικός έδειξε ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος, κι αυτό είναι απόλυτα φυσικό μιας κι ακόμη δεν έχει συμπληρώσει ούτε τρεις βδομάδες προετοιμασίας. Σε αντίθεση, η Μπάνσκο ήταν πολύ πιο έτοιμη μιας και το βουλγαρικό πρωτάθλημα αρχίζει στα τέλη Αυγούστου, και έπαιξε με όλους τους βασικούς της παίκτες έως και το 75'. Ο Πιερικός και πάλι αγωνίστηκε με δύο εντελώς διαφορετικές ενδεκάδες στα δύο ημίχρονα. Το γκολ μπήκε στο 30' με ωραία κεφαλιά, ενώ ο Πιερικός έχασε κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με κύριο εκφραστή τον Ντάνι, αλλά δεν τα κατάφερε. Η ομάδα μας έχει και πάλι παράπονα από την τοπική διαιτησία, ενώ επιστρέφει στην Κατερίνη αύριο Παρασκευή γύρω στο μεσημέρι.
Η σύνθεση της ομάδας μας :  Α' ημίχρονο : Τόλιος, Νίκου, Γιατζιτογλου, Ντόικιτς ,Δήμου, Κωτσιόπουλος, Δεσποστόφσκι, Λόπεζ, Μιχαηλίδης, Φαμπίνιο, Ντάνι.
Β' ημίχρονο:  Ίτσιος(τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε), Βασιλειάδης, Ελευθεριάδης, Λαζαρίδης, Βραχνός, Παπατόλιος, Παπαδόπουλος, Κόιτς, Καρτσαμπάς, Κραγιόπουλος, Καραγκούνης, Σεχολάρι. 

Σ. Χιονίδης και Γ. Χατζηκώστας πάντα δίπλα στον Πιερικό!
Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων.
Φίλαθλοι του Πιερικού παρακολουθούν το παιχνίδι.
Πίεσε για την ισοφάριση ο Πιερικός αλλά δεν τα κατάφερε.
Ιδιαίτερα υψηλές οι θερμοκρασίες στην γειτονική χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.