Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ανακοινώνονται Καζάκης & Δεσποτόφσκι. Σήμερα το φιλικό στο Μπάνσκο.

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog


Ο Πιερικός μπήκε δυνατά στην απόκτηση των Βλάσση Καζάκη, Φιλίπ Δεσποτόφσκι. Ο τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης, Νίκος Γκουλής βλέπει στο πρόσωπο του Καζάκη τον ιδανικό παρτενέρ του Ντάνι και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πιερικός έχει κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει. Παράλληλα, εξετάζεται η περίπτωση του Σκοπιανού, Φιλίπ Δεσποτόφσκι, ο οποίος τη σεζόν 2006-07 φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού.

Ο Δεσποτόφσκι είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Σκοπίων με την οποία έχει 20 συμμετοχές και μπορεί να αγωνιστεί, τόσο ως στόπερ, όσο και ως αμυντικό χαφ. Επίσης σε «ναυάγιο» οδηγήθηκαν τελικά οι συζητήσεις των μελανόλευκων με τον Γιάννη Κολοτούρο. Ο έμπειρος δεξιός μπακ, που αποτελούσε προσωπική επιλογή του Νίκου Γκουλή, αποφάσισε τελικά να παραμείνει στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους και έτσι δεν θα φορέσει τη φανέλα του Πιερικού. Παράλληλα, η ομάδα της Κατερίνης είναι σε προχωρημένες επαφές και με έναν διεθνή αμυντικό μέσο από τα Βαλκάνια, μετά το «ναυάγιο» στη μεταγραφή του Ιβοριανού, Ακάσου.

Επιπλέον, το δεύτερο φετινό του φιλικό θα δώσει σήμερα στη Βουλγαρία ο Πιερικός. Η ομάδα του Νίκου Γκουλή θα δώσει το πρώτο της φιλικό επί Βουλγαρικού εδάφους στο Μπάνσκο όπου προετοιμάζεται και αντίπαλος της θα είναι ομάδα που αγωνίζεται στο Βουλγαρικό πρωτάθλημα. Ο Βοιωτός προπονητής χτίζει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, το οποίο θα έχει παρόν και μέλλον και θα αποτελέσει σε σημαντικό βαθμό τον Πιερικό της επόμενης τουλάχιστον πενταετίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.