Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Φιλικό παιχνίδι: Απόλλων Λιτοχώρου-Νέοι Πιερικού 1-2


Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθει στο γήπεδο Πύρρος Δήμας του Λιτοχώρου,η ομάδα Νέων του Πιερικού κέρδισε την ομάδα του Λιτοχώρου.Οι ομάδες είχαν μοιρασμένη υπεροχή και δημιούργησαν φάσεις και στις δύο εστίες.
Ο Πιερικός προηγήθηκε στο 25ο λεπτό με γκολ του Νούλα μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Τσιώμη Γ. και έκανε το 0-1.Στη συνέχεια ο Απόλλων Λιτοχώρου έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία με το Καλαμπάκα Δ.,ο οποίος σε τετ α τετ πλάσαρε και ο Τσολακίδης απέκρουσε.

Στο τελευταίο λεπτό του 1ου ημιχρόνου ο Πιερικός έχασε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Γκεράρντο,ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε τη μπάλα αουτ. 
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο,χάθηκαν ευκαιρίες και απ τις δύο ομάδες και ο Απόλλων Λιτοχώρου κατάφερε να ισοφαρίσει με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ του Δημήτρη Καλαμπάκα.
Ο Πιερικός στο 80ο λεπτό κατάφερε να πετύχει το 2ο γκολ με τον Δαλαμήτρα μετά από ασίστ του Γ.Τσιώμη. Οι ομάδες έκαναν πολλές αλλαγές χωρίς να αλλάξει τίποτα.Έτσι το παιχνίδι τελείωσε με νικήτρια την ομάδα του Πιερικού με 1-2.

Συνθέσεις: Πιερικός: (Τσιαμπέρας Βαγγέλης) Τσολακίδης, Τσοπουζίδης, Καλαιτζής, Τόσκας, Μπλιούμης, Ζόβληκας, Δαλαμήτρας, Τσιώμης Γ., Τσιώμης Β,Γκεράρντο, Νούλας.
Επίσης αγωνίστηκαν Δημητρίου, Τζήμας, Μισιούδης Α, Μισιούδης Κ., Καρτσαμπάς Αλ.,Καρτσαμπάς Αθ., Κατσιούλης, Κυριακίδης, Τσιτιρόκης, Σκεντέρης.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/8 Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΣΒΟΡΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΣΤΙΣ 18.30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.