Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Κάτι αρχίζει να κινείται στον Πιερικό Αρχέλαο...

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Αργά αλλά σταθερά ο Πιερικός Αρχέλαος άρχισε να δραστηριοποιείται την τελευταία εβδομάδα. Η αρχή έγινε φυσικά με τη δήλωση συμμετοχής στη Β’ Εθνική στην Ελληνική Ομοσπονδία και η συνέχεια με την έναρξη συζητήσεων για τη στελέχωση της τεχνικής ηγεσίας και του ρόστερ.
Από τη στιγμή που ο Δημήτρης Γαλάνης δεν πήγε στον Αρη, είναι… αυτομάτως υποψήφιος να αναλάβει τους “μελανόλευκους”, καθώς ο Απόστολος Πόδας τον θεωρεί άκρως επιτυχημένο με τα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα της Κατερίνης.Ο περσινός καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας, Σωτήρης Μπουρδάνος, αποχώρησε και βρήκε νέα στέγη στον Δούκα. 
Η Β' εθνική φέτος θα αποτελείται για πρώτη φορά από δύο ομίλους (Βορράς και Νότος), ο καθένας εκ των οποίων θα αποτελείται από 13 ομάδες. Ο Πιερικός Αρχέλαος θα αγωνίζεται φυσικά στον όμιλο του Βορρά, όπου θα αγωνίζεται και ο Ηρακλής, ενώ στην Α2 ανεβαίνουν συνολικά 3 ομάδες: ο πρωταθλητής από κάθε όμιλο και ο νικητής του μπαράζ μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την δεύτερη θέση στους δύο ομίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.