Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Νέοι προπονητές στην Ακαδημία Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου

Ενισχύεται η προπονητική ομάδα
Τρεις νέοι προπονητές θα πλαισιώσουν φέτος την Ακαδημία Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου για την οποία οι εγγραφές για τη νέα αγωνιστική περίοδο άρχισαν.
Οι νέοι αυτοί προπονητές είναι γνωστοί από το πιερικό μπάσκετ και αναλυτικά τα βιογραφικά τους είναι τα παρακάτω:
Χρυσίδης Δαμιανός: Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Ως αθλητής έχει αγωνιστεί στον Πιερικό (Β και Γ εθνική), τον ΒΑΟ (Α1, Α2), τη Σιάτιστα, το Φίλιππο Βέροιας, τους Δαίδαλους Ν. Καλλικράτειας, τη Χαλκηδόνα και τον ΓΣ Κουφαλίων. Υπήρξε 42 φορές διεθνής με τις εθνικές ομάδες των παίδων και των εφήβων. Με την εθνική των παίδων μάλιστα κατέκτησε στη Σαμσούντα της Τουρκίας το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Με την εθνική παίδων έχει άλλο ένα χρυσό στους Μεσογειακούς αγώνες της Σμύρνης το 1992. Έχει διατελέσει προπονητής στα τμήματα υποδομής του Πιερικού και είναι μέλος της προπονητικής ομάδας του SBC του Θόδωρου Ροδόπουλου.
Αβουρδιάδου Σέβη: Aπόφοιτη του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση, είναι  κάτοχος μεταπτυχιακού στην Ανθρώπινη Απόδοση και Υγεία, καθώς επίσης και υποψήφια Διδάκτωρ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Υπήρξε αθλήτρια του Αρχελάου με τον οποίο κατέκτησε δυο πρωταθλήματα στην ΕΚΑΣΚΕΜ, ένα γυναικών και ένα νεανίδων (1997-1998). Αγωνίστηκε επίσης στον Ήφαιστο Θεσ/νίκης με τον οποίο πανηγύρισε το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ το 2003 . Έχει εργαστεί ως προπονήτρια στα τμήματα υποδομής του Άρη όπου υπήρξε και υπεύθυνη οργάνωσης γραμματείας των ακαδημιών. Από το 2004 έως το 2009 εργάστηκε στα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη ως υπεύθυνη των αθλητικών ομάδων μπάσκετ δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.
Τσαϊτουρίδης Φάνης: Eν ενεργεία αθλητής της καλαθοσφαίρισης. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τα τμήματα υποδομής του Αρχελάου. Το 2005 κατέκτησε με την εφηβική ομάδα του Αρχελάου την 6η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα. Ήταν μέλος της ανδρικής ομάδας του Αρχελάου που πανηγύρισε το 2008 την άνοδο στη Β΄εθνική ύστερα από αγώνες μπαραζ. Έχει αγωνιστεί ακόμα στον Πιερικό Αρχέλαο (2008-2010 άνοδος στην Α2) και πέρυσι στον Αιγινιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.