Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Υπογράφουν σήμερα Δεσποτόφσκι και Ντόικιτς

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog

Χθες Κυριακή, αργά το βράδυ, κατέβηκαν από το Μπάνσκο της Βουλγαρίας οι Δεσποτόφσκι και Ντόικιτς ώστε να βρίσκονται σήμερα στην Κατερίνη για να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους με τον Πιερικό. Έτσι σήμερα αναμένεται να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους με την ομάδα της πόλης μας και στη συνέχεια θα επιστρέψουν και πάλι στο Μπάνσκο, ώστε να ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Πιερικού. Ήδη οι δύο παραπάνω ποδοσφαιριστές μετέχουν κανονικά στις προπονήσεις και έπαιξαν μάλιστα στο φιλικό παιχνίδι του Πιερικού με την Πιρίν Βουλγαρίας και έδειξαν ότι είναι έτοιμοι.  Με την απόκτηση του Ντόικιτς και του Δεσποτόφσκι ο Πιερικός θωρακίζεται στον άξονα, όπως ακριβώς είχε σημειώσει ο Νίκος Γκουλής, προκειμένου να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της Football League.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός Ντόικιτς θα υπογράψει σήμερα στον Πιερικό και θα ενισχύσει με την εμπειρία του τα μετόπισθεν. Την προηγούμενη σεζόν ο Ντόικιτς ήταν αρχηγός στη Ραντνίτσκι Νις (20 συμμετοχές, 1 γκολ), ενώ προηγουμένως έπαιξε στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και στα Τρίκαλα (6 συμμετοχές). Επίσης έχει φορέσει τη φανέλα και της Χάιντουκ Κούλα. Ο νεοαποκτηθείς αμυντικός έχει ύψος 1.91μ. ενώ τη σεζόν 2006-07 φόρεσε τη φανέλα των Τρικάλων.


Ο Φιλίπ Δεσποτόφσκι βρίσκεται στην Βουλγαρία και κάνει προετοιμασία με την ομάδα της Κατερίνης. Ο 29χρονος αμυντικός χαφ που μπορεί να αγωνιστεί ως στόπερ, αλλά και αμυντικό χαφ συμφώνησε τελικά και αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία. Ο Δεσποτόφκσι έχει αγωνιστεί στην Football League την σεζόν 2007-08 με τα χρώματα του Εθνικού και στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του και την Βαρντάρ. Ακολούθησε η Βόλσκα, η Ιντερ Μπακού και η Ραμποτνίσκι. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα των Σκοπίων και έχει αγωνιστεί σε 19 ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.