Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

6ο ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ : ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ 0-1 (Photos)

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Κόρνερ για τον Πιερικό κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου.

Ένας μέτριος σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά Πιερικός,όπου έπιανε υψηλά στάνταρ απόδοσης,ηττήθηκε από την Λάρισα με 1-0 από το γκολ του Νεμπεγλέρα. Η ομάδα του Νίκου Γκουλή ήταν αρκετά μέτρια στο πρώτο ημίχρονο,χωρίς να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες,πέραν ενός σου του Ντάνι στο 15'.Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ήρθε και το γκολ της Λάρισας με σουτ του Νεμπεγλέρα,ενώ είχαν και δοκάρι σε προηγούμενη φάση.Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Πιερικού ανέβασε κατά πολύ την απόδοσή της,όπου ειδικά μετά το 75' έκλεισε την AEΛ στην περιοχή της,με μεγάλες ευκαιρίες των Κόιτς και Ντάνι,όπου στον τελευταίο ακυρώθηκε γκολ στις καθυστερήσεις, μάλλον λανθασμένα. Γενικά η εικόνα της ομάδας κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλή,δείχνοντας πως γίνεται καλή δουλειά για να δημιουργηθεί ένα πολύ καλό σύνολο για τη νέα σεζόν που ξεκινάει στις 23 του Σεπτέμβρη.
Επόμενο φιλικό στην Κατερίνη αναμένεται με την Καλλονή το επόμενο Σάββατο,όπου μάλλον θα είναι και το πρότελευταίο της σεζόν εντός έδρας,περιμένοντας ένα ακόμα 8-9 Σεπτέμβρη,καθώς μετά κλείνονται φιλικά για εκτός Κατερίνης. Να σημειωθεί ότι δεν σημειώθηκε το παραμικρό "παρατράγουδο" μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, πέρα από κάποιες λεκτικές επιθέσεις.
Οι συνθέσεις :

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τόλιος, Νίκου( 75΄Κωτσιόπουλος), Γιατζιτζόγλου, Ντόικιτς(75΄Καρτσαμπάς), Δήμου, Λόπεζ(60΄Σεχολάρι), Δεσποτόφσκι, Ίτσιος( 60΄Κόϊτς), Φαμπίνιο, Ντάνι, Ελευθεριάδης (λ.τ. 70΄Καθάριος)
ΛΑΡΙΣΑ: Πρίφτης, Γιώτας, Παγώνης, Ραπτάκης, Παπαγεωργίου, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Σιατροβάνης, Ντος Σάντος, Δεινόπαπας, Ζουρούδης. 
Οι οργανωμένοι του Πιερικού
Στιγμιότυπο από το δεύτερο ημίχρονο...


Σε θέση άμυνας ο Πιερικός από εκτέλεση φάουλ της Λάρισας.
Οι 50 εκδρομείς από την Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.