Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ένας ακόμα επιθετικός και τέλος...!

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog 

Τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ντάνι στην γραμμή κρούσης, αναζητά ο Πιερικός. Στις λίγες ακόμα μέρες που απομένουν για το τέλος και την φετινής μεταγραφικής περιόδου, τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά και γνωστά, εξάλλου τα έχουμε αναφέρει πολλές φορές σε προηγούμενες αναρτήσεις. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι παίκτης που θα ταράξει τα νερά, όπως ο Ντάνι, αλλά σίγουρα θα είναι ένας έμπειρος επιθετικός που γνωρίζει τη Β' Εθνική. Για το αν θα είναι ξένος ή Έλληνας, σίγουρα ο Νίκος Γκουλής προτιμάει έναν Έλληνα για την πλαισίωση του Ντάνι.
Δεν αναμένεται κάποια άλλη μεταγραφική κίνηση, μιας και το ρόστερ θα είναι πλήρες και με την προσθήκη ενός επιθετικού (η ομάδα θα καλύψει με "εσωτερική μεταγραφή" το κενό που άφησε ο Καρακατσάνης). Με το επίσημο τέλος των μεταγραφών, θα αναρτήσουμε όπως μόνο το Pierikos24 Blog σάς έχει μάθει,τ ον τελικό πίνακα του "ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ" του Πιερικού για το φετινό μεταγραφικό παζάρι. Αναμένετε λοιπόν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.