Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Θέλει να κρατήσει τον Μπεχλιβάνη...


Το θέμα του προπονητή δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στον Πιερικό Αρχέλαο (ο Δημήτρης Γαλάνης παραμένει ο υπ’ αριθμόν ένα υποψήφιος), ωστόσο η ομάδα μας έχει αρχίσει να κινείται και για τη στελέχωση του ρόστερ, πέρα φυσικά από τα παιδιά των ακαδημιών που θα προωθηθούν στην ανδρική ομάδα. Αλλωστε, προκειμένου να είναι ανταγωνιστικοί οι “μελανόλευκοι”, θα χρειαστούν και την παρουσία έμπειρων παικτών, όπως ο Κώστας Μπεχλιβάνης.
Ο 38χρονος πόιντ γκαρντ είναι ένας από τους παίκτες που θέλει να κρατήσει ο Πιερικός Αρχέλαος την επόμενη σεζόν και έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για την ανανέωση του συμβολαίου του. Παράλληλα, γίνονται συζητήσεις και με τους υπόλοιπους παίκτες της περσινής ομάδας που δεν έχουν κλείσει ακόμα αλλού. Μάλιστα, στην ομάδα αισιοδοξούν ότι μέχρι τα τέλη Αυγούστου, όταν θα αρχίσει και η προετοιμασία, όλα τα μεταγραφικά θέματα θα έχουν “κλείσει”…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.