Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

5ο ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 1-0 (Photos)

Επιμέλεια: Pierikos24 Blog
Πάνω: Νίκου, Δήμου, Ντόικιτς, Λαζαρίδης, Βασιλειάδης, Γιαζιτζόγλου
Κάτω: Λόπεζ, Ντάνι, Ιτσιος, Φαμπίνιο, Δεσποτόφσκι


Μπροστά σε 500 περίπου φιλάθλους του, ο Πιερικός υπέταξε χθες την Βέροια σε φιλικό παιχνίδι, νικώντας την με 1-0. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της Βέροιας φέτος στα φιλικά της παιχνίδια. Ο Πιερικός παίζοντας στρωτό και πειθαρχημένο ποδόσφαιρο σχεδόν σε όλο τον αγώνα, έκλεψε τις εντυπώσεις και άφησε υποσχέσεις για μια "γεμάτη" χρονιά. Ξεχώρισαν με την αγωνιστική τους παρουσία ο 17χρονος Κατερινιώτης μέσος Ίτσιος, ο επίσης Κατερινιώτης τερματοφύλακας Βασιλειάδης αλλά και ο Αλέξανδρος Σεχολάρι που πέτυχε και το νικητήριο γκολ. Στο πρώτο μέρος, η κατοχή ήταν μοιρασμένη, ωστόσο ο Πιερικός ήταν αυτός που απείλησε με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Συγκεκριμένα, η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 30' όταν ο Ντάνι αστόχησε σε πέναλντι που κέρδισε νωρίτερα σε χέρι αντίπαλου αμυντικού, ενώ στο 35' ο Λόπεζ απέκρουσε σουτ του Ίτσιου από τα 35 μέτρα. Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Ίτσιος είχε δοκάρι σε γυριστή κεφαλιά. Στο δεύτερο μέρος, μετά τις αλλαγές των Κωτσιόπουλου και Ελευθεριάδη στις θέσεις των Λαζαρίδη και Νίκου, η ομάδα μας έγινε ακόμη πιο επιθετική. Στο 63' ο Ελευθεριάδης έχασε μοναδική ευκαιρία όταν αστόχησε σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Κοτταρίδη, ενώ στο 77' ήρθε το γκολ με γυριστή κεφαλιά του Σεχολάρι στην πρώτη του επαφή με την μπάλα. Ο Σεχολάρι, έχασε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, με κυριότερη αυτήν όπου πλάσαρε και ο τερματοφύλακας απέκρουσε εκτός περιοχής σταματώντας την πορεία της μπάλας, χωρίς να δεχτεί όμως ούτε καν κίτρινη κάρτα. Η τελευταία ευκαιρία χάθηκε στο 82' με τον Λόπεζ να αστοχεί σε σουτ μέσα από την περιοχή. Γενικά, η Βέροια ήταν ακίνδυνη, πέρα από δύο φάσεις όπου απομάκρυνε επιτυχώς με τάκλιν ο Λαζαρίδης, και όποτε χρειάστηκε ο Βασιλειάδης δήλωσε "παρών". Ο κόσμος χάρηκε τον νέο Πιερικό το οποίο χειροκρότησε και αναμένει να τον ξαναδεί την Παρασκευή στο φιλικό με την Λάρισα (19:00). Όλοι οι διαιτητές ήταν από την Πιερία, οι οποίοι έπαιξαν κόντρα πολλές φορές τον Πιερικό και εκνεύρισαν την κερκίδα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Νίκος Γκουλής) : Βασιλειάδης, Λαζαρίδης (55΄Κωτσιόπουλος), Γιατζιτζόγλου (75΄Βραχνός), Ντόικιτς, Δήμου (75΄Καρτσαμπάς), Δεσποτόφσκι, Λόπεζ, Ίτσιος (75΄Κόιτς), Νίκου (55΄Ελευθεριάδης), Φαμπίνιο (75΄Μιχαηλίδης), Ντάνι (75΄Σεχολάρι).
ΒΕΡΟΙΑ (Μάκης Χάβος) : Λόπεζ (46΄Κοτταρίδης), Αμαραντίδης, Σκαθαρούδης (46΄Σιμιχαηλίδης), Μπάρμπας, Τζημογιάννης (46΄Ασάνοβιτς), Βεργώνης (87΄Σούρλας), Μπεσέρα (87΄Σίμος), Καλτσάς (80΄Παρισιόπουλος), Μέντεζ, Γκιγιέρμο (80΄Κουκουρίκης), Μάνος (46΄Παυλίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.