Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Volley: Πρωταθλήτριες για 3η συνεχόμενη χρονιά οι Παγκορασίδες του Πιερικού!!!

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 (14-25, 16-25, 15-25)

Τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο κατέκτησαν οι παγκορασίδες του Πιερικού καθώς κέρδισαν και στον τελευταίο αγώνα της τελικής φάσης μέσα στην Καστοριά την τοπική ομάδα με 3-0 σετ κατακτώντας έτσι το πρωτάθλημα με απόλυτο ρεκόρ καθώς πέτυχαν 20 νίκες σε 20 αγώνες! και 60-0! σετ.
Δεν υπήρξε ούτε μια ομάδα που να μπορέσει να πάρει ούτε σετ, δείγμα της τεράστιας διαφοράς δυναμικότητας και ποιότητας της ομάδας του Πιερικού έναντι των άλλων ομάδων.
Τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν για ακόμη μια χρονιά με τον πιο πειστικό τρόπο την κυρίαρχη θέση στα τμήματα υποδομής, καθώς πολύ δύσκολα θα υπάρξει ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα χωρίς να χάσει ούτε σετ και σχεδόν αδύνατο να υπάρξει ομάδα που θα κερδίσει 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα παγκορασίδων αήττητη.
Η ομάδα μοντέλο των παγκορασίδων του Πιερικού με την εκπληκτική πορεία τους και τα απίστευτα κατορθώματα έχει γράψει τη δική της ιστορία στο χώρο του βόλεϊ, έχει αφήσει άφωνους τους πάντες, οι οποίοι εξέφραζαν τον δυναμισμό τους γι 'αυτή την ομάδα και έχει διδάξει πως παίζεται το βόλεϊ σε πολύ μικρή ηλικία, σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ότι και να πει κανείς γι 'αυτή την ομάδα είναι λίγο. Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα και τα τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα μιλούν από μόνα τους.

Τα κορίτσια του Πιερικού δουλεύοντας πολύ σκληρά και πειθαρχημένα έχουν πετύχει ένα εκπληκτικό ρεκόρ που σχεδόν αδύνατο να καταρριφθεί από άλλη ομάδα, καθώς έχει πετύχει σε τρία χρόνια 50 νίκες σε 50 αγώνες! ένα μοναδικό και απίστευτο ρεκόρ.
Οι παίκτριες του Πιερικού κατόρθωσαν να βρίσκονται στην κορυφή τρία χρόνια συνεχόμενα, αήττητες, και μάλιστα την φετινή χρονιά με απόλυτο ρεκόρ χωρίς να χάσουν ούτε σετ!
Στο παιχνίδι της Καστοριάς τα κορίτσια του Πιερικού επιβεβαίωσαν την κυρίαρχη θέση τους για ακόμη ένα παιχνίδι καθώς κέρδισαν εύκολα με 3-0 σετ δείχνοντας από τι «μέταλλο» είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα δείχνοντας την καρδιά πρωταθλητή που διαθέτουν τα εκπληκτικά μωρά του Πιερικού. Και στα τρία σετ οι παίκτριες του Πιερικού έμπαιναν δυνατά στο παιχνίδι, έπαιρναν μεγάλη διαφορά από την αρχή και έφτασαν εύκολα στην νίκη και στα 3 σετ.
Ο Κ. Σαρρής χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες που είχε στην διάθεση του δείχνοντας και οι πιο μικρές ότι θέλουν να ακολουθήσουν τα χνάρια των μεγαλύτερων και να πετύχουν και αυτές εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Όλοι στην Καστοριά χειροκρότησαν πολύ θερμά τα κορίτσια του Πιερικού εκφράζοντας με τα θερμότερα λόγια την ανωτερότητα και την ποιότητα αυτής της ομάδας που όμοια της δεν έχει περάσει στο χώρο των παγκορασίδων.

Ο Κ. Σαρρής δήλωσε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα εκπληκτικά κορίτσια που 3 χρόνια τώρα έχουν πετύχει απίστευτα κατορθώματα, δείγμα του πολύ μεγάλου ταλέντου τους Είμαι πολύ υπερήφανος γι 'αυτήν την ομάδα, γι' αυτά τα απίστευτα κορίτσια Το μέλλον τους ανήκει."

Η σύνθεση
Τσιουτσιούλη, Καραφουλίδου, Γκουτζαμάνη, Καλαϊτζή, Θεοδώρου, Σουλή, Μπατσίλα Αλ., Μπατσίλα Ειρ., Γκόλτσιου, Τσιγγαροπούλου.

Η βαθμολογία
1. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 12-0 8
2. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 6 - 8 6
3. ΚΑΣΤΟΡΙΑ 2 - 12 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.