Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Πιερικός - Αν. Επανομής 1-0 : Νίκη αγγαρείας για τον Πιερικό

                                                        Επιμέλεια : Pierikos24 Blog

Σ' ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον παρά μόνο γοητρικό, ο Πιερικός επικράτησε με 1-0 της Επανομής στα πλαίσια της 38ης αγωνιστικής του φετινού μαραθωνίου της Football League. Ο Πιερικός από την αρχή πήρε τα ηνία του αγώνα χάνοντας ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, ενώ η Επανομή με την σειρά της γινόταν αρκετά απειλητική με αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός και των δύο ομάδων, με αρκετά άναρχο ποδόσφαιρο προσπαθούσαν να φανούν απειλητικές οι ομάδες χωρίς αποτέλεσμα. Με την είσοδο του Καθάριου στο 74' ο Φοιρός πέτυχε την χρυσή αλλαγή, αφού δύο λεπτά αργότερα ο ίδιος άνοιξε το σκορ για τον Πιερικό με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή που αρχικά τράνταξε το δοκάρι αλλά η κατάληξη της μπάλας πέρασε την γραμμή του τέρματος κι έτσι σημειώθηκε το 1-0 στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης. Στην συνέχεια η Επανομή προσπάθησε να ισοφαρήσει χωρίς τύχη. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Μανίκας με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Πιερικός πέτυχε την 9η νίκη του στο πρωτάθλημα και την Τετάρτη ταξιδεύει στα Γιαννιτσά για να αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Πατσιογιώργος, Λαζαρίδης, Νίκου, Ιορδανίδης, Αποστολίδης, Μπελόσεβιτς (72' Καθάριος), Φαμπίνιο (60' Ανδριόπουλος), Ελευθεριάδης, Μανίκας, Καρακατσάνης (60' Παπατόλιος), Γιαζιτζόγλου.

Αναγέννηση Επανομής (Νίκος Σακελλαρίδης):
Μαλάμης, Παπατζίκος, Κουλίδης, Τοπούζης, Μπαλασάς, Παπαστεργίου (80' Καρτάλ), Μωυσίδης, Δραγανίδης (60' Σαμουηλίδης), Νταντάμης, Αναστασίου (62' Ζόσουα Σίλβα), Τζανδάρης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαγεωργίου (Άρτας)  
ΒΟΗΘΟΙ: Πυλαρινός, Χουλιάρας ( Αιτ/νιας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιατζιτζόγλου, Μανίκας - Τζανδάρης, Τοπούζης, Κουλίδης, Νταντάμης, Καρτάλ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 90+3' Μανίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.