Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Σ.Φ.Ι.Π.: "Τα 24ωρα της τελικής κρίσης"


Το πρωτάθλημα των 21 ομάδων της Β 'Εθνικής βαδίζει ολοταχώς προς τη λήξη της κανονικής περιόδου, αφού απέμειναν μόλις τρεις αγωνιστικές και επτά ομάδες διεκδικούν την άνοδό τους.
Ο φετινός Πιερικός έχοντας διαγράψει διαφορετική από τους πρωταγωνιστές πορεία, καλείται Ιστορικά στους δύο επόμενους (εντός έδρας) αγώνες να παίξει τον ρόλο του ρυθμιστή της ανόδου απέναντι σε δύο ιστορικές ομάδες όπως είναι ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Παναιτωλικός.

Δηλώνουμε ότι θα είμαστε και πάλι παρόντες, και προτρέπουμε τον Πιερικό φίλαθλο κόσμο να έρθει στην ιστορική θύρα 5 και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας ώστε να βγει ενισχυμένη από τις δύο αυτές εντός έδρας αναμετρήσεις.

Η καλή εικόνα που οφείλει να δείξει ο Πιερικός, στο τέλος μιας μουντής ποδοσφαιρικής περιόδου, τόσο εντός όσο και εκτός του αγωνιστικού χώρου, αυξάνει τα καθήκοντα της ΠΑΕ να θωρακίσει την ομάδα από κάθε δυνητικό κίνδυνο ικανό να πλήξει το κύρος της, αλλά και επιβάλλει εκ των πραγμάτων στο τεχνικό επιτελείο και στους ποδοσφαιριστές να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, τιμώντας στο έπακρο την ένδοξη φανέλα της ομάδας με το Π στο στήθος. Ελπίζουμε και ευχόμαστε στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος ο Πιερικός να έχει δώσει σαφέστερα δείγματα αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον σε όλα τα επίπεδα, και αγωνιστικά, και διοικητικά, και οπαδικά ...

Τούτη την περίοδο όλοι μας κρινόμαστε.

Υ.Γ. Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στον Γιάννη Λαζαρίδη για τον σοβαρό τραυματισμό του, ευχόμαστε ταχεία αποκατάστασή του και να επιστρέψει δυνατότερος στα γήπεδα.

Το ΔΣ του ΣΦΙΠ (το κάλεσμα ισχύει ακόμα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.