Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ο Πιερικός Αρχέλαος συγχαίρει την ΚΑΕ «ΑΡΗΣ» για την εκδήλωση προς τιμή του Νίκου Γκάλη


Συγχαρητήρια επιστολή στον κ. Ελευθέριο Αρβανίτη, πρόεδρο της ΚΑΕ «ΑΡΗΣ​​» έστειλε ο Πιερικός Αρχέλαος για την διοργάνωση της πετυχημένης εκδήλωσης - γιορτής που έγινε πριν λίγες μέρες προς τιμή του Νίκου Γκάλη.

Μεταξύ άλλων, στην επιστολή αναφέρεται: «Με την πετυχημένη, καθόλα, γιορτή στην οποία συμμετείχαμε, θυμηθήκαμε τις ένδοξες μέρες του ελληνικού μπάσκετ που η άνοδός του οφείλεται, στις αποτελεσματικές προσπάθειες των συλλόγων και των αθλητών. Στις προσπάθειες της εποχής εκείνης, όπως και σήμερα, ο σύλλογός σας ήταν αρωγός και πρωταγωνιστής και εμείς, οι νεότεροι φίλοι του αθλήματος που ασχολούμαστε τώρα πιο έντονα, σας οφείλουμε πολλά ».

Παρόμοια επιστολή στάλθηκε και στον κ. Πέτρο Ράσογλου, πρόεδρο των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών του Άρη, ο οποίος ήταν και η «ψυχή» της οργανωτικής επιτροπής για την εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.