Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Χωρίς Παναγιωτίδη (τραυματίας), Ίτσιο και Ντόικιτς (αποκλείστηκαν λόγω πειθαρχικού παραπτώματος) ο Πιερικός με Επανομή (αύριο στο Πιερικό Στάδιο στις 17:00)

Photo αρχείου

Στα πλαίσια της 38ης αγωνιστικής την Κυριακή ο Πιερικός φιλοξενεί στο γήπεδό του στις 17:00 την Αναγέννηση Επανομής για το πρωτάθλημα της Football League, με την ομάδα της Κατερίνης να θέλει το τρίποντο προκειμένου να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ο Γιώργος Φοιρός προχθές το απόγευμα έκανε στους παίκτες κυκλική προπόνηση στην οποία δεν μετείχε ο νεαρός Παναγιωτίδης. Χθες το πρόγραμμα έγινε στις 11 το πρωί και περιείχε στοιχεία τακτικής, ενώ για σήμερα Σάββατο θα γίνει ελαφράς μορφής προπόνηση και θα βγει η αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανομής. Ο Πιερικός αναμένεται να κατέβει στο Κυριακάτικο παιχνίδι με νεανικό σχήμα, προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στο πόδια τους, όμως πέρα ​​από αυτό θα πρέπει να εξασφαλιστούν και οι 3 βαθμοί, ώστε να μην υπάρχει τυχόν πρόβλημα μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Τα πάντα είναι ρευστά ακόμη στο φετινό πρωτάθλημα, που κατά κοινή ομολογία όλων είναι ιδιαίτερα ιδιόρρυθμο, λόγω των πολλών και συσσωρευμένων προβλημάτων, που δυσκολεύουν τη λειτουργία των ομάδων.
Ο Πιερικός προσπαθεί να δημιουργήσει ένα βασικό κορμό παικτών από γηγενείς ποδοσφαιριστές, ώστε τη νέα χρονιά με διορθωτικές κινήσεις να πορευτεί στο πρωτάθλημα της Football League, που θα γίνει σε δύο ομίλους, ώστε να αποφευχθούν οι μεγάλες και δυσβάστακτες οικονομικά μετακινήσεις των ομάδων στο πανελλήνιο. Τα παιχνίδια που θα γίνουν τη νέα χρονιά θα είναι πολύ λιγότερα και το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό με τη συμμετοχή πολλών ιστορικών ομάδων, που από τώρα χαράζουν τη γραμμή τους. Στόχος όλων είναι η συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών ώστε να μειώσουν τα οικονομικά μπάτζετ τους, τα οποία μέχρι τώρα τους έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη κατάσταση και πολλές ομάδες βρίσκονται ήδη σε αδιέξοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.