Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Χωρίς Λαζαρίδη και Παναγιωτίδη αντιμετωπίζει ο Πιερικός τον Ολυμπιακό Βόλου...


Photo αρχείου
Ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στην Κατερίνη με τον Πιερικό να υποδέχεται την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου που πάει για τη Σούπερ Λίγκα. Ο Γιώργος Φοιρός έκανε χθες το απόγευμα προπόνηση στους παίκτες του ενώ σήμερα θα γίνει πρωινή προπόνηση. Η αποστολή θα βγει μετά την τελευταία προπόνηση, το Σάββατο το πρωί και δεν θα μετέχουν ο τραυματίας Γιάννης Λαζαρίδης και ο νεαρός Παναγιωτίδης. Ο μεγάλος άτυχος Γιάννης Λαζαρίδης που τραυματίστηκε σοβαρά στα Γιαννιτσά, εγχειρίστηκε χθες στην κλινική του Αγίου Λουκά στη Θεσσαλονίκη, από τον Κατερινιώτη χειρουργό κ. Γιάννη Τερζίδη. Τοποθετήθηκε λάμα στο πόδι του και ο δυναμικός αμυντικός θα χάσει σίγουρα ένα εξάμηνο, μέχρι να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.
Ο Πιερικός ενισχύεται σημαντικά με την επιστροφή του Ηλία Μανίκα που εξέτισε την ποινή του και το Βραζιλιάνο Φαμπίνιο που ξεπέρασε το πρόβλήμά του. Οσον αφορά τις περιπτώσεις του Αποστολίδη, του Γιαζιτζόγλου και του Καθάριου που συμπλήρωσαν κάρτες, θα εκτίσουν την ποινή της τιμωρίας τους την τελευταία αγωνιστική στις Σέρρες με τον Εθνικό Γαζώρου. Ο Πιερικός αντιμετωπίζει την Κυριακή, μια δύσκολη ομάδα με υψηλό μπάτζετ, που προέρχεται από το εντυπωσιακό εκτός έδρας νικηφόρο αποτέλεσμα επί του πρωτοπόρου Απόλλωνα Σμύρνης. Τον Ολυμπιακό Βόλου θα συμπαρασταθούν οι φίλαθλοί του, που σύμφωνα με πληροφορίες μας θα μετακινηθούν μαζικά για το κυριακάτικο παιχνίδι, και το Πιερικό Στάδιο θα γνωρίσει και πάλι μεγάλες στιγμές. Υπό άλλες συνθήκες το παιχνίδι θα είχε το χαρακτήρα του ντέρμπι, όμως όλα δείχνουν ότι οι παίκτες του Γιώργου Φοιρού θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό και θα συνεχίσουν τα νικηφόρα εντός έδρας αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.