Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Παλιοί... γνώριμοι : To Pierikos24 Blog θυμάται το πέρασμα του Κώστα Γιαννούλη από τον Πιερικό...

                                                        Eπιμέλεια : Pierikos24 Blog
Σήμερα θυμόμαστε το πέρασμα του Κώστα Γιαννούλη από τον Πιερικό. Ενός παίκτη που όσο αγωνίστηκε στον Πιερικό, υποτιμήθηκε αρκετά... Ο Κώστας ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα του Βατανιακού. Το 2005 ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Πανιώνιο. Την σεζόν 2005-2006 δόθηκε δανεικός στον Φωστήρα, ενώ την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Πιερικό ως δανεικός και πάλι έχοντας 25 συμμετοχές, βάζοντας κι αυτός το λιθαράκι του στην άνοδο του Πιερικού στην Β' Εθνική.

Φώτο από το αρχείο του ΣΦΙΠ με την ομάδα του Πιερικού της σεζόν 2006-2007
Την επόμενη χρονιά κι αφού στον Πανιώνιο δεν του δόθηκαν ευκαιρίες, υπογράφει συμβόλαιο με τον Ηρακλή. Εκεί την πρώτη του χρονιά την σεζόν 2007-2008, σημείωσε 12 εμφανίσεις στην Superleague και τις δύο επόμενες 2008-2009 και 2009-2010 από 21 και 22 εμφανίσεις αντίστοιχα, όπου συνολικά με την φανέλα του "γηραιού" έκανε 55 εμφανίσεις, δείχνοντας μία από τις πιο σταθερές αξίες του πρωταθλήματος, κάνοντας πολλές ομάδες να του προτείνουν συμβόλαιο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Έτσι λοιπόν τον Μάιο του 2010 υπογράφει συμβόλαιο με την Κολωνία, έτοιμος να δοκιμάσει την τύχη του στην Bundesliga.

Στην Κολωνία όμως δεν βρήκε ποτέ θέση στην βασική ενδεκάδα στην πρώτη του σεζόν στην Bundesliga και τον Ιούνιο του 2011 δίνεται δανεικός στον Ατρόμητο. Την σεζόν 2011-2012 πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Ατρομήτου, οι οποίες εμφανίσεις του εξαργυρώνονται με την κλήση του στην Εθνική Ομάδα, κάνοντας ντεμπούτο στην Εθνική σε φιλικό αγώνα με την Ρουμανία στις 15 Νοεμβρίου του 2011.

Το καλοκαίρι του 2012 μένει ελεύθερος από την Κολωνία και υπογράφει ως ελεύθερος αυτή τη φορά στον Ατρόμητο. Έτσι και φέτος αγωνίστηκε και αγωνίζεται μέχρι και τώρα στα playoff της Superleague με την φανέλα του Ατρομήτου, συνεχίζοντας της εξαιρετικές του εμφανίσεις από πέρυσι, με τους Περιστεριώτες να στάζουν μέλι γι' αυτόν, ενώ πολλές πληροφορίες κάνουν λόγο ότι βρίσκεται στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα.
Εμείς με την σειρά μας του ευχόμαστε ανάλογη και καλύτερη συνέχεια στην καριέρα του, κάνοντας περήφανο για άλλη μια φορά το Πιερικό ποδόσφαιρο. 

Φώτο με τον Γιαννούλη να σκοράρει εναντίον της ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική της φετινής Superleague, όπου σήμανε και τον επίσημο υποβιβασμό της Ένωσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.