Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Χωρίς απουσίες υποδέχεται την Επανομή ο Πιερικός...

Photo αρχείου

Με πρωινή προπόνηση ο Γιώργος Φοιρός δούλεψε χθες με τους παίκτες του για το παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής με την Αναγέννηση Επανομής, που δίνει ο Πιερικός στην Κατερίνη, στα πλαίσια της 38ης αγωνιστικής. Σήμερα το πρόγραμμα θα γίνει το απόγευμα και ο μοναδικός απών είναι ο νεαρός Παναγιωτίδης. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού της Κατερινιώτικης ομάδος, με τον Πιερικό να διψά για επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. Έχοντας 36 βαθμούς στο ενεργητικό της βρίσκεται στην 14η θέση η ομάδα του Πιερικού, που έχει πετύχει 30 γκολ και έχει δεχθεί 50. Μέχρι τώρα σε 17 παιχνίδια στην Κατερίνη ο Πιερικός μετρά 7 νίκες, 7 ισοπαλίες και 3 ήττες.
Στον αντίποδα η Αναγέννηση Επανομής, που έχει αποχαιρετήσει την κατηγορία, βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ύστερα από 35 αγώνες, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 15 βαθμούς και από αυτούς τους 13 τους απέσπασε μέσα στο σπίτι της, όπου μετρά 2 μόλις νίκες, 7 ισοπαλίες και 9 ήττες. Εκτός έδρας η Αναγέννηση Επανομής σε 17 αγώνες έχει μόλις 2 ισοπαλίες ενώ έχει υποστεί 15 ήττες. Το παιχνίδι μπορεί να φαντάζει εύκολο, πλην όμως η ομάδα της Επανομής χάνει φέτος πολύ δύσκολα και στηρίζεται σε νεαρά και φιλόδοξα παιδιά που χτυπούν όλα τα παιχνίδια, αλλά λόγω εμπειρίας δεν έχουν καταφέρει να αποσπάσουν ανάλογους βαθμούς, σύμφωνα πάντοτε με την εικόνα που δείχνουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.