Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Volley: Πρωταθλήτριες για 3η συνεχόμενη χρονιά οι Παγκορασίδες του Πιερικού μας!!!


ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3 (18-25, 3-25, 16-25)

Πρωταθλήτριες για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αναδείχθηκαν οι παγκορασίδες του Πιερικού καθώς εξασφάλισαν με την νίκη τους αυτή και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή μια αγωνιστική πριν την λήξη της τελικής φάσης.

Τα τρομερά "μωρά" του Πιερικού έχουν πετύχει ένα μοναδικό και απίστευτο ρεκόρ που πολύ δύσκολα ως σχεδόν αδύνατο να το πετύχει άλλη ομάδα καθώς κατέκτησαν τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα αήττητες μέσα σε τρία χρόνια 49 νίκες σε 49 αγώνες! ενώ την φετινή χρονιά έχουν σημειώσει 19 νίκες σε 19 αγώνες και 57-0! σετ δημιουργώντας ένα ασύλληπτο ρεκόρ δείχνοντας την πολύ υψηλή ποιότητα αυτής της ομάδας μοντέλο που έχει καταπλήξει τους πάντες με το υψηλό επίπεδο βόλεϊ που παίζουν, με αποτέλεσμα όλοι να μιλούν με τα πιο καταπληκτικά λόγια για αυτά τα εκπληκτικά κορίτσια του Πιερικού.

Στο παιχνίδι με την ομάδα της Σκύδρας οι παίκτριες του Πιερικού με την καρδιά του πρωταθλητή που διαθέτουν μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, έδειξαν ότι είναι αποφασισμένες για την κατάκτηση της τρίτης «κούπας» γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την νίκη στο πρώτο σετ με 25-18.

Στο 2ο σετ τα φοβερά κορίτσια του Πιερικού παίζοντας εκπληκτικά, αγγίζοντας το τέλειο κέρδισαν το σετ με 25-3! βάζοντας τις βάσεις για την νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το τρίτο σετ είχε διαδικαστικό χαρακτήρα αφού οι παίκτριες του Πιερικού φρόντισαν να ξεφύγουν στο σκορ από την αρχή του σετ, κερδίζοντας και αυτό το σετ εύκολα με 25-16 κατακτώντας το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα και μαθηματικά, μια αγωνιστική πριν τη λήξη του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των παγκορασίδων του Πιερικού έχουν δημιουργήσει με την σκληρή και πειθαρχημένη δουλειά τους, το πλούσιο ταλέντο που διαθέτουν, μια ομάδα μοντέλο, μια ομάδα πρότυπο που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα τους, αφού 3 χρόνια κατακτά συνεχώς το πρωτάθλημα αήττητη, ενώ την φετινή χρονιά κατέκτησε και το πρωτάθλημα κορασίδων παρ 'ότι ήταν η πιο μικρή ομάδα σε ηλικία πετυχαίνοντας το «νταμπλ» στα τμήματα υποδομής παίρνοντας φέτος και τα δυο κύπελλα.

Ο Κ. Σαρρής δήλωσε: "Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα τρομερά κορίτσια. Με το ταλέντο τους και την δουλειά τους πέτυχαν τρία χρόνια τώρα εκπληκτικά πράγματα δημιουργώντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, κατακτώντας ήδη 4 πρωταθλήματα. Είμαι πολύ υπερήφανος που δουλεύω με αυτά τα καταπληκτικά κορίτσια. Το μέλλον τους ανήκει ».

Η σύνθεση

Τσιουτσιούλη, Καραφουλίδου, Γκουτζαμάνη, Καλαϊτζή, Θεοδώρου, Θεοχαροπούλου, Σουλή, Μπατσίλα, Γκόλτσιου, Ανθιμίδου, Τσιγγαροπούλου.

Η βαθμολογία

1. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 9-0 6

2. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 3-7 4

3. ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1-6 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.