Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Eθνικός Γαζώρου - Πιερικός 2-1 : Το μαρτύριο έλαβε τέλος!

Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία ο Εθνικός Γαζώρου καθώς επικράτησε του Πιερικού 2-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 22 'με τον Καρακατσάνη, με τους γηπεδούχους να απαντούν στο 35 με τον Καπία να φέρνει το παιχνίδι σε ισορροπία. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Γάζωρος έφτασε κοντά στο δεύτερο γκολ, αλλά ο Ναλμπάντης σημάδεψε το δοκάρι του Παπανικολάου. Ο πορτιέρο του Πιερικού κράτησε το 1-1 και στο 58 'καθώς απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μαχαιρούδη. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 67 'ο Γαϊδαρτζής μετά από λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι και στο 90 +2' με τον Γεωργιάδη.

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Παπαθανασίου, Μαχαιρούδης (78 'Σαββίδης), Νύρλας, Κουκόλης, Γαϊδαρτζής, Καπίας, Γεωργιάδης, Αγγελακάς (65' Σ Κωνσταντινίδης.), Μουσικάκης (Χαριτίδης 56 '), Ναλμπάντης, Μερεσιώτης.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Παπανικολάου, Καραγκούνης, Μπελόσεβιτς, Νίκου, Ντόικιτς, Φαμπίνιο (63 'Βραχνός), Καρακατσάνης, Κόιτς, Μιχαηλίδης (75' Μανίκας), Ανδριόπουλος, Πολίτης (80 'Σεχολάρι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.