Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Pierikos Club Melanoleykoi: "Κόκκινη Θύρα 5 Reloaded"


Πέρυσι ήταν ο Ολυμπιακός του Πειραιά.Φέτος ο Ολυμπιακός του Βόλου.Του χρόνου ίσως ο Ολυμπιακός ... Κυμίνων. Γεγονός είναι ότι σε κάθε ερυθρόλευκη ευκαιρία η ΠΑΕ Πιερικός έχει βάλει σκοπό να ξεφτιλίζει την ήδη υποβαθμισμένη φήμη του συλλόγου και με άλλοθι την αστυνομία και τους λόγους ασφαλείας να παραχωρεί την ΘΥΡΑ 5 στους φιλοξενούμενους. Περιττό να δηλώσουμε ότι δεν έχουμε πλέον τίποτα να συζητήσουμε με την ΠΑΕ Πιερικός γιατί δεν είμαστε οπαδοί της ίδιας ομάδας.

Ο Σύνδεσμος φυσικά θα απέχει από τις φιέστες και το διπλό της Κυριακής και ΑΝΑΣΤΕΛΛΕΙ την λειτουργία του μέχρι την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ να μην νομιμοποιήσει με την παρουσία του την απόφαση της διοίκησης και να απέχει την Κυριακή από το γήπεδο. Για την ακρίβεια δεν έχει κανένα λόγο να παρευρεθεί στα δημοσιοσχετίστικα παιχνίδια της ΠΑΕ. Ευχόμαστε από βάθους καρδιάς τα φετινά βολιώτικα ευρώ να βγάλουν τη χρονιά και να μην επαναληφθεί η περσινή φόλα με τα πειραιώτικα ... Αυτοί που βγάζουν στο σφυρί την Θύρα 5 πάντα ξέρουν καλύτερα από εμάς. Η φετινή ανοχή και κατανόηση στην πένθιμη αγωνιστική εικόνα της ομάδας -που μας γονάτισε οπαδικά- φαίνεται δεν έτυχαν ιδιαίτερης εκτίμησης. Ένα άδειο γήπεδο από Πιερικούς την Κυριακή είναι η καλύτερη ανταμοιβή σε αυτό το πισώπλατο μαχαίρωμα.

            Η ΘΥΡΑ 5 ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
                   Pierikos Club Melanoleykoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.