Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Απαλλάχθηκε ο Πιερικός από την ΕΠΑΕ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:


Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ- FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:  
 
Επέβαλε στο ΤΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ την πειθαρχική ποινή των  διακοσίων(200) ευρώ. Επέβαλε στον Ν.ΓΑΔΟ(προπονητής), την πειθαρχική ποινή των διακοσίων(200) ευρώ. Απήλλαξε τον  Α. ΣΤΥΛΑ (φυσ/της) από την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση(αγώνας της 10-3-2013 με ΤΑΠ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ).

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ  την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης (αγώνας της 24-4-2013 με ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ).

Απήλλαξε την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  από την αποδιδόμενη σε αυτό πειθαρχική παράβαση, διότι δέχεται ότι δεν συντρέχει υπαιτιότητα  σχετική με τη μη έγκαιρη υποβολή των αναφερομένων στην από 5/8-1-2013 κλήση δικαιολογητικών (απόσπασμα πρακτικού Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού)

Απήλλαξε την  ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ  από την αποδιδόμενη σε αυτό πειθαρχική παράβαση, διότι δέχεται ότι δεν συντρέχει υπαιτιότητα  σχετική με τη μη έγκαιρη υποβολή των αναφερομένων στην από 1/8-1-2013 κλήση δικαιολογητικών(απόσπασμα πρακτικού Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού).

Απήλλαξε το ΤΑΠ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ από την αποδιδόμενη σε αυτό πειθαρχική παράβαση, διότι δέχεται ότι δεν συντρέχει υπαιτιότητα  σχετική με τη μη έγκαιρη υποβολή των αναφερομένων στην από 3/8-1-2013 κλήση δικαιολογητικών(απόσπασμα πρακτικού Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.