Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με τους Τιτάνες Παλαμά (Video)

Στέλιος Χατζηιωάννου: «Είναι γεγονός ότι πετύχαμε μια νίκη καθαρή και δίκαιη απέναντι σε έναν αντίπαλο με υψηλούς στόχους»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τους Τιτάνες Παλαμά που έγινε στην Κατερίνη, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Είναι γεγονός ότι πετύχαμε μια νίκη καθαρή και δίκαιη απέναντι σε έναν αντίπαλο με υψηλούς στόχους. Η νίκη μάλιστα ήρθε έπειτα από μια πολύ καλή και πειστική εμφάνιση, παρόλο που αγωνιστήκαμε χωρίς τον Πρισκομάτη και με τραυματίες τον Νίκο και τον Κώστα Παπαδόπουλο. Πρέπει ωστόσο να ελέγξουμε τον ενθουσιασμό των συνεχόμενων νικών και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με το Φοίνικα Λάρισας. Είναι μια έμπειρη και ποιοτική ομάδα, που μετράει και αυτή το δικό της σερί νικών. Προέρχεται από νίκη μέσα στην Πάτρα και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.