Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

8η αγωνιστική U17 ΕΠΣΜ: Αγροτικός Αστέρας - Πιερικός 1-2

Σε ένα δύσκολο παιχνίδι η ομάδα Κ17 του Πιερικού πήρε μια σπουδαία νίκη με 2-1 έναντι της πολύ καλής ομάδας του Αγροτικού Αστέρα και μείωσε την απόστασή της από την κορυφή έχοντας πάντα έναν αγώνα λιγότερο.

Η ομάδα του Άγγελου Κούτου έδειξε περισσότερη φρεσκάδα στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική και κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη. Οι «μελανόλευκοι» προηγήθηκαν με τον Παγώνη, ο Αγροτικός Αστέρας ισοφάρισε, αλλά οι πιτσιρικάδες του Πιερικού σκόραραν για τη νίκη με τον Μπαϊράμη, 2 λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης!

Το ματς:
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αγροτικό Αστέρα να προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο, όμως ο Πιερικός είχε πολύ καλό στήσιμο στον αγωνιστικό χώρο, μη επιτρέποντας στους αντιπάλους να πιέσουν.
Οι παίκτες του Πιερικού, μάλιστα, ήταν αυτοί που απείλησαν για πρώτη φορά, όταν ο Ρούντο σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Ο Πιερικός συνέχισε να πατάει καλύτερα και άρχισε να δημιουργεί ρήγματα στην αριστερή πλευρά του Αγρ. Αστέρα με τους Μτσεντλισβίλι και Αλμπέρη. Ο Αγροτικός Αστέρας είχε κάποιες ευκαιρίες με μακρινά σουτ που δεν ανησύχησαν την άμυνα του Πιερικού, δημιουργούσαν όμως προβλήματα κυρίως από τις στημένες φάσεις όπου υπερτερούσαν σε ύψος.

Το 1-0:
Το γκολ σημείωσε ο Παγώνης στο 20' μετά από δυναμική διείσδυση από την δεξιά πλευρά του Μτσεντλισβίλι, πέρασε δύο αντιπάλους και στη συνέχεια εκτέλεσε συρτή σέντρα ενώ ο ανερχόμενος Ζώβληκας άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του παρασύροντας αμυντικούς και τερματοφύλακα επάνω του.

Στη συνέχεια η μπάλα φτάνει στον Παγώνη που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στην άδεια εστία, σημειώνοντας το 1-0.

Το 1-1:
Πριν τελειώσει το ημίχρονο ήρθε η ισοφάριση για τον Αγρ. Αστέρα, που μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά η μπάλα κατευθύνθηκε στο δεύτερο δοκάρι όπου δύο παίκτες του Αγρ. Αστέρα βρέθηκαν αμαρκάριστοι και χωρίς δυσκολία ο πρώτος με δυνατή κεφαλιά κάρφωσε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπουροζήκα, σημειώνοντας το 1-1.

Δεύτερο Ημίχρονο:
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, παρουσιάζοντας την ίδια εικόνα, με τις δύο ομάδες να δίνουν σκληρές μάχες στο χώρο του κέντρου με πολλές μονομαχίες και πολλά φάουλ, τον Πιερικό να προσπαθεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις από τα άκρα και τον Αγρ. Αστέρα να απειλεί με τις στημένες μπαλιές.

Λίγες ήταν οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελείωνε ισόπαλο όπως και η αναμέτρηση του πρώτου ημιχρόνου. Αλλά οι παίκτες του Πιερικού είχαν άλλη άποψη για το τελικό αποτέλεσμα και στα τελευταία λεπτά δημιούργησαν φάσεις για γκολ.

Το 2-1:
Στο 78' σε μια όμορφη και αποτελεσματική αντεπίθεση η μπάλα βρέθηκε στον Παγώνη στην αριστερή πτέρυγα ο οποίος με γρήγορη σέντρα βρήκε τον Μπαϊράμι αμαρκάριστο από δεξιά στο χώρο μεταξύ μικρής και μεγάλης περιοχής και αυτός με μονοκόμματο βολέ έστειλε τη μπάλα στο αντίθετο παραθυράκι αφήνοντας άγαλμα τον τερματοφύλακα του Αγρ. Αστέρα, σημειώνοντας το 2-1.

Τα τελευταία 2 λεπτά ήταν για γερά νεύρα, κερδισμένο κόρνερ για τον Αγρ. Αστέρα όπου βρέθηκαν όλοι οι παίκτες του μαζί με τον τερματοφύλακα τους σε μια προσπάθεια να ισοφαρίσουν αλλά η ευκαιρία πέρασε ανεκμετάλλευτη και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Σιρανίδης βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Αγρ. Αστέρα αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ που επιχείρησε έξω από τη μεγάλη περιοχή βρήκε το πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και κατέληξε άουτ.

Σύνθεση: Μπουροζήκας, Αλμπέρης, Κουκοδήμος, Γκαράτζιας, Φωτιάδης (Χιονίδης), Μάρκου, Ρούντο, Παγώνης, Ζώβληκας (Μπαϊράμι), Τόσκας (Σιρανίδης), Μτσεντλισβίλι (Κωστίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.