Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΣΜ-ΕΠΣΠ: Νίκες για την U15 του ΣΦΚ Πιερικός το Σαββατοκύριακο

Μετά την αναβολή των αγώνων λόγω κακοκαιρίας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο το Παιδικό τμήμα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ επέστρεψε στις αγωνιστικές δραστηριότητες Σάββατο και Κυριακή με δυο αγώνες στο πρωτ/μα της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ το Σάββατο και την Κυριακή στο πρωτ/μα της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ σημειώνοντας δυο νίκες.

Το Σάββατο νίκησε στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ την ομάδα του ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΗ με 5-0. Τα γκολ πέτυχαν οι ΜΗΤΡΑΚΑΣ, ΤΡΑΧΙΔΗΣ 2, ΤΣΙΜΗΤΡΗΣ, ΡΟΥΝΤΟΣ. Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα και νίκησε δίκαια.

Η σύνθεση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ: ΡΑΝΤΟΣ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ-ΤΟΥΛΙΚΑΣ-ΑΓΓΕΛΗΣ-ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΣΙΜΗΤΡΗΣ-ΦΟΡΤΟΜΑΡΗΣ-ΜΗΤΡΑΚΑΣ-ΤΣΙΜΤΣΙΟΥΔΑΣ-ΡΟΥΝΤΟΣ-ΝΑΡΙΝΟΓΛΟΥ.

Επίσης αγωνίστηκαν και οι: ΤΡΑΧΙΔΗΣ-ΜΠΟΥΚΛΑΣ-ΜΠΟΥΣΜΑΛΗΣ-ΜΑΥΡΙΔΗΣ-ΕΥΜΟΡΦΙΔΗΣ.

Την Κυριακή η Κ15 του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αντιμετώπισε την ομάδα του ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ σε ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνα παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΈΡΔΙΣΕ ΜΕ 4-2 σε αγώνα πού είχε εναλλαγές στο σκορ.

Η ομάδα του ΣΒΟΡΏΝΟΥ προηγήθηκε δύο φορές με 1-0 και 2-1 αλλά οι μικροί του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτεροι και με συνεχείς επιθέσεις ανέτρεψαν το σκορ και πήραν δίκαια την νίκη φτάνοντας τις τρεις νίκες σε τρεις αγώνες στο πρωτ/μα της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Τα γκολ πέτυχαν οι ΤΡΑΧΙΔΗΣ-ΗΛΙΑΔΗΣ-ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΟΥΛΙΚΑΣ.

Η σύνθεση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ: ΡΑΝΤΟΣ [ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ]-ΦΟΡΤΟΜΑΡΗΣ-ΑΓΓΕΛΗΣ-ΜΠΟΥΚΛΑΣ-ΜΠΟΥΣΜΑΛΗΣ-ΕΥΜΟΡΦΙΔΗΣ-ΤΣΙΜΗΤΡΗΣ-ΜΗΤΡΑΚΑΣ-ΣΚΑΜΑΓΚΑΣ-ΗΛΙΑΔΗΣ-ΤΡΑΧΙΔΗΣ.

Επίσης αγωνίστηκαν οι: ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ-ΤΟΛΙΑΣ-ΜΑΥΡΙΔΗΣ-ΧΑΝΤΡΙ-ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΟΥΛΙΚΑΣ-ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ-ΝΑΡΙΝΟΓΛΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.