Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Volley: Το 2/2 έκαναν Έφηβοι & Παγκορασίδες!

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3-0
ΕΦΗΒΩΝ: ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 3-0

Το δυο στα δυο έκαναν οι παγκορασίδες του Πιερικού, καθώς κέρδισαν στην Κατερίνη την ομάδα της Νίκης Αιγινίου με 3-0 σετ. Ήταν η δεύτερη καθαρή νίκη για τις παίκτριες του Πιερικού που έδειξαν και σ' αυτό το παιχνίδι πολύ καλά στοιχεία κατά διαστήματα, καθώς φέρουν βαριά κληρονομιά από τις προηγούμενες χρονιές, τα πολλά πρωταθλήματα και τα απίστευτα κατορθώματα που έχει πετύχει η ομάδα του Πιερικού στα τμήματα υποδομής ,

Στο 1ο και 3ο σετ η ομάδα του Πιερικού παίζοντας αρκετά καλά, κέρδισε εύκολα τα σετ. Στο 2ο σετ η ομάδα της Νίκης κόντραρε μέχρι ένα σημείο την ομάδα του Πιερικού, όμως τα κορίτσια του Πιερικού κέρδισαν και αυτό το σετ και την νίκη με 3-0 σετ.

Η σύνθεση: Γκόλτσιου, Καρύδη, Ανθιμίδου, Τσιγκαροπούλου, Χρυσίδου, Καλαμάρα, Κωνσταντινίδου.

Οι έφηβοι πέτυχαν μια σπουδαία νίκη απέναντι στην πολύ καλή και δυνατή ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας, παίζοντας πολύ καλά. Και στα 3 σετ η ομάδα του Πιερικού είχε το προβάδισμα στο σκορ, παίρνοντας διαφορά από την αρχή και κρατώντας την μέχρι το τέλος. Οι παίκτες του Πιερικού έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία, έδειξαν το βάθος που έχει η ομάδα του Πιερικού, έδειξε ότι έχει παίκτες που μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και στην ανδρική ομάδα που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η σύνθεση: Θεοχάρης, Γιατσίδης Απ, Γιατσίδης Δ, Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Καράς, Τολιάς, Παπαδημητρίου, Μουρατίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.