Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

H συνέντευξη τύπου του αγώνα ΑΕΛ - Πιερικός 2-0

Κ. Παναγόπουλος (προπονητής ΑΕΛ): “ Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι δίπλα στο Μιχάλη Ζιώγα, αρχισκόρερ της ΑΕΛ, γιατί αυτή η ομάδα έχει να αποδείξει πολλά. Συγχαρητήρια στον Πιερικό. Για εμάς στο πρώτο μέρος υπήρχε ένας εκνευρισμός. Σίγουρα ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε, όπως και ο αντίπαλος έτσι όπως αγωνίστηκε. Ακολουθήσαμε ένα αγωνιστικό πλάνο. Ήρθε απο τον πάγκο ένας παίκτης, χαίρομαι για την αγωνιστική εικόνα του Στεφανίδη. Στο δεύτερο μέρος πήγαμε σε ένα 4-4-2 και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες. Ήρθε το πέναλτι και ένα πολύ όμορφο γκολ. Μας βοήθησε που ο αντίπαλος έπαιξε και με παίκτη λιγότερο. Στα σημαντικά είναι η επιμονή που δείξαμε και δικαιωθήκαμε για αυτό. Η ΑΕΛ είναι πάνω απ' όλους. Όλοι θέλουν να βλέπουν μια ΑΕΛ να κερδίζει απο το πρώτο μέρος με 3-0 αλλά αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε πάντα. Σήμερα κάποια παιδιά ήθελαν να δώσουν το κάτι παραπάνω αλλά δεν τα κατάφεραν. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί μετά το άσχημο αποτέλεσμα της Δευτέρας αντιδράσαμε πολύ καλά και συγχαρητήρια και σε όλους τους συνεργάτες μας. Κρατάμε τη νίκη και την εμφάνιση και πάμε μπροστά”.

Μ. Ζιώγας (προπονητής Πιερικού): “Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος. Δεν θα σταθώ στο πέναλτι εάν ήταν ή όχι. Όταν άλλαξε ο κύριος Παναγόπουλος και φόρτωσε την επίθεση δεν προλάβαμε για δευτερόλεπτα να κάνουμε την αλλαγή και να αλλάξουμε και το δικό μας σύστημα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ και να πετύχει το στόχο της. Εμείς είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

Η. Τσιλιγκίρης (ποδοσφαιριστής ΑΕΛ): “Είχαμε σήμερα να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Στο πρώτο μέρος είχαμε άγχος, σε όλη τη διάρκεια όμως είχαμε την υπεροχή. Η ΑΕΛ είναι καταδικασμένη να κερδίζει πάντα. Τον κάθε αντίπαλο τον βλέπουμε ξεχωριστά. Με υπομονή καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

Α. Τσιάρας (ποδοσφαιριστής Πιερικού): “Σήμερα ήταν μια ιδιαίτερη μέρα για μένα. Πρώτη φορά ήρθα να παίξω αντίπαλος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι επαγγελματίας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανταγωνιστικοί, δεν αφήσαμε χώρους στην ΑΕΛ. Στην επανάληψη λογικό που πίεσε, η ΑΕΛ είναι για μένα η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Μείναμε με δέκα παίκτες, παρόλα αυτά βγάλαμε ευκαιρίες. Καλό τεστ για εμάς, εύχομαι στην ΑΕΛ να πετύχει το στόχο της και να βγει Σούπερ Λίγκα και εμείς να συνεχίσουμε”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.