Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

6η αγωνιστική Α2 Volley Ανδρών (Γ΄ όμιλος): Πιερικός - Ζαφειράκης Νάουσας 3-1

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ 3-1
(18-25, 25-20,25-18, 29-27)

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι άνδρες του Πιερικού καθώς κέρδισαν τον Ζαφειράκη Νάουσας με 3-1 διευρύνοντας έτσι το σερί των νικών, καθώς μετρούν 5 νίκες σε 6 αγώνες δίνοντας συνέχεια στην ονειρεμένη πορεία της ομάδας του Πιερικού. Οι παίκτες του Πιερικού παίζοντας μέτρια αλλά έχοντας καρδιά μεγάλου αγωνιστή πέτυχαν ακόμη μια νίκη σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από τις πολλές και συνεχιζόμενες διαμαρτυρίες των παικτών της Νάουσας με σκοπό να εκνευρίσουν και να χαλάσουν το παιχνίδι του Πιερικού, καθώς η ανωτερότητα της ομάδας του Πιερικού ήταν δεδομένη.

Στο 1ο σετ οι άνδρες του Πιερικού ξεκίνησαν καλά, προηγήθηκαν στο σκορ όμως, το καταστροφικό παιχνίδι των φιλοξενούμενων με τις πολλές διαμαρτυρίες και το σταμάτημα της ροής του παιχνιδιού εκνεύρισε τους παίκτες του Πιερικού βγάζοντάς τους από τον ρυθμό τους, με αποτέλεσμα να χάσουν το σετ με 25-18. Οι φωνές του Κ.Σαρρή αλλά και η αλλαγή τακτικής στο παιχνίδι, είχαν ως αποτέλεσμα την εύκολη επικράτηση των δυο επόμενων σετ με και 25-20 25-18. Στο 4ο σετ η ομάδα του Πιερικού προηγήθηκε 13-6 και 19-14, όμως οι παίκτες της Νάουσας με την ίδια καταστροφική τακτική των διαμαρτυριών, χάλασαν την συγκέντρωση των παικτών του Πιερικού ισοφαρίζοντας σε 22-22 με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνει πολύ δραματικό στο τέλος. Τελικά, πιο ψύχραιμοι οι άνδρες του Πιερικού κέρδισαν το σετ με 29-27, την νίκη με 3-1 σετ, παραμένοντας μόνοι, τρίτοι στην βαθμολογία, κάνοντας μια εκπληκτική χρονιά μέχρι στιγμής με το φανταστικό 5 νίκες σε 6 αγώνες φτάνοντας σε απόσταση «βολής "από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο κόσμος της Κατερίνης γέμισε το γήπεδο, βοήθησε την ομάδα του Πιερικού να φτάσει στη νίκη, χειροκρότησε τους παίκτες δείχνοντας την αγάπη τους και την υποστήριξή τους στην ομάδα, μια ομάδα που διαφημίζει το βόλεϊ της Κατερίνης αλλά και την πόλη της Κατερίνης σε όλο το πανελλήνιο , Η άριστη οργάνωση διοικητικά και αγωνιστικά του Πιερικού οδηγεί την ομάδα σε πολύ μεγάλες επιτυχίες. Η πορεία της νεοφώτιστης ομάδας του Πιερικού στην Α2 Εθνική κατηγορία έχει αφήσει τους πάντες άφωνους, μιλώντας όλοι με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Πιερικού.

Ο Κ.Σαρρής δήλωσε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη νίκη που πέτυχαν παίζοντας με καρδιά και πνεύμα μαχητή, παρά τα λάθη τακτικής που κάναμε λόγω της έλλειψης συγκέντρωσης εξαιτίας του καταστροφικού τρόπου παιχνιδιού των αντιπάλων. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για την επίτευξη του στόχου μας. Ευχαριστώ τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και αποτέλεσε τον 7ο παίκτη της ομάδας "

Η σύνθεση: Σαμαλής, Μπατσαράς, Τσίρκος, Γερομιχαλός, Καραγιάννης, Χρυσικός, Καλιακός, Ματσαρίδης, Πάπας, Γρηγοριάδης, Γιατσίδης Απ, Αλεξίου.

Τα άλλα αποτελέσματα:
ΑΣ Μακεδονικός - ΜΓΣ ΑΕ Κομοτηνής 3-2
ΑΣ ΕΛΠΙΣ - ΣΠΑ Καρδίτσας 3-0
ΜΑΣ Νίκη - ΓΣ Ηρακλής 2-3
ΑΠΣ Αίας - ΧΑΝΘ 3-1
ΓΕ Αλεξανδρούπολης - Πήγασος Πολίχνης 3-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.