Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Volley: Νίκες για Έφηβους & Παγκορασίδες

ΕΦΗΒΩΝ: ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ-ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3

Νικηφόρα ξεκίνησαν οι παγκορασίδες του Πιερικού το πρωτάθλημα, καθώς κέρδισαν μέσα στην Αλεξάνδρεια την τοπική ομάδα με 3-0 σετ. Η ομάδα της Αλεξάνδρειας κοντράρισε την ομάδα του Πιερικού μόνο στο 1ο σετ μέχρι τον 10ο πόντο, καθώς στη συνέχεια η ομάδα του Πιερικού ανεβάζοντας απόδοση «καθάρισε» εύκολα το παιχνίδι. Τα κορίτσια του Πιερικού έπαιξαν, όσο χρειάστηκε για να πετύχουν μια καθαρή νίκη, ενώ ο Κ.Σαρρής χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες και στα 3 σετ.

Η σύνθεση: Γκόλτσιου, Καρύδη, Ανθιμίδου, Τσιγκαροπούλου, Χρυσίδου, Καλαμάρα, Παπαδοπούλου, Κωνσταντινίδου, Κακάλη.

Με νίκη συνέχισαν το πρωτάθλημα και οι Έφηβοι του Πιερικού καθώς επικράτησαν μέσα στην Έδεσσα της Εδεσσαϊκής με 3-1 σετ πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση. Οι παίκτες του Πιερικού δεν έπαιξαν σε κανένα σημείο του αγώνα σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, αλλά παρόλα αυτά κέρδισαν το παιχνίδι.

Η σύνθεση: Θεοχάρης, Γιατσίδης Απ, Γιατσίδης Δ, Λαζαρίδης, Τολιάς, Παπαδόπουλος, Παπαδημητρίου.
         
Ο Πιερικός με τις ομάδες Ανδρών-Γυναικών που αγωνίζονται στην Α2 Εθνική κατηγορία, κάνοντας γνωστό το βόλεϊ της Κατερίνης σε όλο το πανελλήνιο, δείχνει να συνεχίζει την βαριά παράδοση που έχει και στα τμήματα υποδομής με τα πολλά πρωταθλήματα που έχει κερδίσει, βάζοντας τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες και υψηλότερες επιτυχίες αφού η άριστη οργάνωση σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, τόσο σε διοικητικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο αποτελούν τα εχέγγυα για την υλοποίηση όλων αυτών των επιτυχιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.