Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με την Ασπίδα Ξάνθης

Στέλιος Χατζηιωάννου: «Είναι δεδομένο ότι βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με την Ασπίδα Ξάνθης που έγινε στην Ξάνθη, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Από το νικηφόρο αυτό παιχνίδι κρατάμε τη νίκη αλλά και την πολύ καλή εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Είναι επίσης σημαντικό ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και ανταπεξήλθε στις δύσκολες καταστάσεις σε έναν ακόμη αγώνα. Είναι δεδομένο ότι βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία, ωστόσο έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, ιδιαίτερα στον αμυντικό τομέα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της Ξάνθης για την άψογη φιλοξενία και να τους συγχαρούμε για την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Τώρα έχουμε μπροστά μας έναν ακόμη πολύ δύσκολο αγώνα με τους Τιτάνες Παλαμά και θα ήταν ιδανικό να συνεχίσουμε το σερί των νικών ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.