Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΕΠΣΜ Παίδων: Φοίνικας Πολίχνης - Πιερικός 1-2

Άλλη μια νίκη κατέκτησε το παιδικό τμήμα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ το Σάββατο που πέρασε, νίκησε τον ΦΟΙΝΙΚΑ ΠΟΛΙΧΝΗΣ στο γήπεδο της Ηλιούπολης για την πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου με σκορ 2-1.
 
Ο αγώνας ήταν αρκετά καλός και η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της και έκανε τρεις τέσσερις καλές ευκαιρίες να πετύχει πρώτη γκολ, σε μια απ΄ αυτές πέτυχε το γκολ όταν ο ΤΟΥΛΙΚΑΣ με φοβερό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ έπαιξε πιο συντηρητικά και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να πετύχει και δεύτερο τέρμα πράγμα που το πέτυχε όταν μετά από μεγάλη πάσα ακριβείας του ΑΓΓΕΛΗ ο ΡΟΥΝΤΟΣ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και αφού ντρίπλαρε τον αμυντικό του ΦΟΙΝΙΚΑ πλάσαρε τον τερματοφύλακα και έγραψε το 2-0.

Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του ΦΟΙΝΙΚΑ κέρδισε πέναλτυ όμως ο τερματοφύλακας
της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΡΑΝΤΟΣ απέκρουσε με εξαιρετική προσπάθεια. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους μικρούς του ΠΙΕΡΙΚΟΥ νικητές συνεχίζοντας ένα σερί νικών τις τελευταίες αγωνιστικές.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ: ΡΑΝΤΟΣ-ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ-ΤΟΥΛΙΚΑΣ-ΑΓΓΕΛΗΣ-.ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΤΣΑΡΑΣ-ΦΟΡΤΟΜΑΡΗΣ-ΜΗΤΡΑΚΑΣ[ΜΠΟΥΣΜΑΛΗΣ]-ΝΑΡΙΝΟΓΛΟΥ[ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ]-ΤΡΑΧΙΔΗΣ[ΕΥΜΟΡΦΙΔΗΣ]-ΡΟΥΝΤΟΣ[ΜΑΥΡΙΔΗΣ].

Επίσης την ΚΥΡΙΑΚΗ με παίκτες πού δεν έπαιξαν το Σάββατο και με λίγους που αγωνίστηκαν στην Θεσσαλονίκη σε φιλικό αγώνα ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ νίκησε το παιδικό τμήμα του ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ με 2-0.

Τα γκολ της νίκης πέτυχε ο NΑΡΙΝΟΓΛΟΥ.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΛΗΣ[ΛΑΙΟΣ]-ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ[ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ]-ΑΓΓΕΛΗΣ-ΜΠΟΥΚΛΑΣ-ΕΥΜΟΡΦΙΔΗΣ[ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ]-ΜΑΥΡΙΔΗΣ[ΝΤΟΝΤΑ]-ΦΟΡΤΟΜΑΡΗΣ[ΜΗΤΡΑΚΑΣ]-ΣΚΑΜΑΓΚΑΣ[ΚΑΡΑΣΙΝΣΚΙ]-ΗΛΙΑΔΗΣ-[ΡΟΥΝΤΟΣ]-ΝΑΡΙΝΟΓΛΟΥ[ΚΕΛΕΡΟΓΛΟΥ] 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.