Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

4η αγωνιστική FL (Bόρειος όμιλος): ΑΕΛ - Πιερικός 2-0 (Video)

Ξεσπώντας στο δεύτερο μέρος και έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στεφανίδη, η Λάρισα επιβλήθηκε 2-0 του Πιερικού επιστρέφοντας στις επιτυχίες.

Στην κορυφή του Βορείου ομίλου της Football League αναρριχήθηκε η Λάρισα η οποία κατάφερε να επανέλθει από την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τη Λαμία. Η ομάδα του Κώστα Παναγόπουλου, φιλοξένησε στο «Αλκαζάρ» τον Πιερικό για να φτάσει στη νίκη με 2-0 έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Στεφανίδη ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Στο πρώτο μέρος έγινε ένα κάκιστο παιχνίδι για τις δύο ομάδες με ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Έτσι το ισόπαλο 0-0 αντικατόπτριζε και την εικόνα του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος όμως, οι «βυσσινί» μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι. Στο 64' ο Κοντσίδης παραχώρησε πέναλτι και αποβλήθηκε με τον Στεφανίδη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

Στη συνέχεια, τα πράγματα ήταν ευκολότερα για τους γηπεδούχους που βρήκαν τους κενούς χώρους και έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με τον Στεφανίδη ξανά στο 77' για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΛ: Αποστολίδης, Κοντοδήμος, Μουλόπουλος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Μπλέντι (55' Βερντού), Τσιλιγκίρης, Περίκο (81' Σίλβα Τζούνιορ), Στεφανίδης (79' Μπιλά).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Πατσιογεώργος, Ντόσης (70' Νικολίτσης), Λαμπάκης, Κοντσίδης, Ντόικιτς, Τσιάρας, Ελιομάρ (68' Αλεξίου), Μυστακίδης, Γιαννούλης (80' Σταματής), Μανίκας, Μάρκοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.