Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Φιλικό παλαιμάχων: Πιερικός - Εδεσσαϊκός 4-2

Συνεχίζοντας να υπηρετούν το άθλημα που σημάδεψε τη ζωή τους, το ποδόσφαιρο, οι παλαίμαχοι του Πιερικού υποδέχθηκαν στο γήπεδο της Ανδρομάχης Κατερίνης το απόγευμα της Δευτέρας 3-11-2014 την αντίστοιχη ομάδα των παλαιμάχων του Εδεσσαϊκού. Νικητής ο Πιερικός με σκορ 4-2, μετά από έναν αγώνα που διακρίθηκε από την εναλλαγή των φάσεων και τις περίτεχνες ενέργειες των ποδοσφαιριστών και των δύο αντιπάλων.

Τα τέρματα σημείωσαν για τον Πιερικό οι Ευθυμιάδης, Παπαβασιλείου και δύο ο Μουστακίδης, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Πολατίδης και Αμανατίδης. Δοκάρι είχε ο Πασσαλής του Εδεσσαϊκού.
Τον αγώνα διηύθυνε ο πρόεδρος των διαιτητών ποδοσφαίρου Πιερίας Κώστας Λαφατζής, με παρατηρητή διαιτησίας τον Χρήστο Αθανασόπουλο.

Ο προπονητής των παλαιμάχων του Πιερικού Πέτρος Πουρπουτίδης με τον συνεργάτη του Στάθη Παρουσιάδη επέλεξαν και χρησιμοποίησαν τους ποδοσφαιριστές: Παπαβασιλείου-Παντελιάδη-Συμεωνίδη-Τσιμόπουλο-Στύλο-Λιάπη-Γιώτσα-Μαυρίδη-Κουτσικανίδη-Δαδάκο-Πεϊδη-Μουστακίδη-Καλαμπάκα-Κατσαμάγκα-Ευθυμιάδη. Την αποστολή συμπλήρωσαν οι παλαίμαχοι Αδαμόπουλος-Κούρτογλου-Γιαννούλης

Με τον Εδεσσαϊκό αγωνίσθηκαν οι: Αντωνάς-Τσουμάγκας-Καραϊσαρίδης-Παυλίδης-Χαραλάμπους-Αμανατίδης-Πασσαλής-Τσαντιρίδης-Πολατίδης-Πέτκος-Τζιώκας-Τσιτιρώκης.

Μετά τη συνάντηση ακολούθησε γλέντι στη ταβέρνα <<Λιόλιος>>, με τον Αντιπρόεδρο των παλαιμάχων και πολυτάλαντο καλλιτέχνη Στάθη Παρουσιάδη να προσφέρει μοναδικό κέφι με το πλούσιο λαϊκό του ρεπερτόριο. Γιατί το ποδόσφαιρο ως το κοινωνικότερο φαινόμενο, συνενώνει και συνεπαίρνει τους πάντες.

Κλείνοντας τη βραδιά ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πιερικού Νίκος Καλαμπάκας αφού ευχαρίστησε τους παλαιμάχους του Εδεσσαϊκού για την παρουσία τους, ανανέωσε το ραντεβού για τον επόμενο αγώνα και τη φιλική συνάντηση των ποδοσφαιριστών που καταξίωσαν και ανέδειξαν στο παρελθόν δύο ιστορικές ομάδες του Ελληνικού βορρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.