Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Volley: Αήττητοι επέστρεψαν στην Α2 οι Άνδρες του Πιερικού!

ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ Α2 ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 3-0 ( 25-12 , 25-15 , 25-14 )

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος στέφθηκαν πρωταθλητές οι άνδρες του Πιερικού με την νίκη τους επί του Αρχελάου , εξασφαλίζοντας την άνοδο τους στην Α2 Εθνική κατηγορία , οδηγώντας έτσι το βόλεϊ της Κατερίνης στα « σαλόνια » της Α2 .

Μένουν άλλες τρεις αγωνιστικές μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος αλλά μαθηματικά είναι πρωταθλητές με 13-0 νίκες και 39-1 σετ . Η ομάδα του Πιερικού κατέκτησε το πρωτάθλημα αήττητη χάνοντας μόλις ένα σετ δείγμα της πολύ υψηλής ποιότητας που διέθετε , γεγονός που την οδήγησε εύκολα στην άνοδο .

Στο παιχνίδι του Σαββάτου ο Πιερικός και στα τρία σετ έμπαινε δυνατά στο παιχνίδι , έπαιρνε διαφορά στο σκορ , την οποία κρατούσε ως το τέλος των σετ . Ο προπονητής του Πιερικού έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του να παίξουν και ανταποκρίθηκαν όλοι πάρα πολύ καλά .

Ο Πιερικός με την νίκη του αυτή κατέκτησε το πρωτάθλημα και μαθηματικά , αδιαφορώντας για τα αποτελέσματα των 3 ​​τελευταίων αγωνιστικών , δίνοντας αίσιο τέλος σε μια ονειρεμένη χρονιά που τελείωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο . Η άνοδος στην Α2 Εθνική κατηγορία , ήρθε ως επιστέγασμα της φανταστικής πορείας του Πιερικού , αφού οι παίκτες με την σκληρή , επιστημονική και πειθαρχημένη δουλειά έδειξαν ότι είναι ένα επίπεδο πάνω από όλες τις ομάδες , και ότι η θέση τους είναι τουλάχιστο στα σαλόνια της Α2 εθνικής κατηγορίας . Ο κόσμος που γέμισε το γήπεδο πανηγύρισε με τους παίκτες του Πιερικού την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 δείχνοντας την μεγάλη του αγάπη γι'αυτή την ομάδα , συμμετέχοντας παράλληλα στο γλέντι και στην γιορτή που στήθηκε με το τέλος του αγώνα .

Ο Πιερικός έδειξε για ακόμη μια φορά ότι με την άριστη οργάνωση σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα που διαθέτει , οι πολύ μεγάλες επιτυχίες είναι θέμα χρόνου . Και ο Πιερικός μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος κορασίδων με το απίστευτο ρεκόρ 16 νίκες σε 16 αγώνες και 48-0 σετ , κατέκτησε και το πρωτάθλημα των ανδρών με 13 νίκες σε 13 αγώνες και 39-1 σετ , ανεβαίνοντας στην Α2 Εθνική κατηγορία , ενώ οι γυναίκες βρίσκονται ένα βήμα πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του Κατερινιώτικου βόλεϊ . Επίσης , και οι παγκορασίδες αγωνίζονται και αυτές στην τελική φάση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος .

Ο Κ.Σαρρής δήλωσε : " Ότι και να πεις γι'αυτήν την επιτυχία των ανδρών είναι λίγο . Αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια και μπράβο σε όλους τους παίκτες του Πιερικού που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επίτευξη του υψηλού στόχου . Η χρονιά ήταν επιτυχημένη καθώς όλα λειτούργησαν άψογα . Και πάλι μπράβο στους πραγματικούς πρωταγωνιστές , τους παίκτες του Πιερικού , την διοίκηση της ομάδας και τον απίστευτο κόσμο που στάθηκε πλάι στην ομάδα όλη την χρονιά . "

Σύνθεση : Σαμαλής , Γερομιχαλός , Χρυσικός , Πάπας , Καραγιάννης , Γιατσίδης Απ , Καλιακός , Αλεξίου , Γιατσίδης Δ , Λαζαρίδης , Τολιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.