Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Μαχητές Δόξας Πεύκων - Πιερικός Αρχέλαος, την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Την Κυριακή στα Πεύκα στις 5 μμ

Με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων από τη Θεσσαλονίκη αγωνίζεται την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη ο Πιερικός Αρχέλαος

Μια δυναμική ομάδα που πρωτοστατεί στο φετινό πρωτάθλημα και είναι από τις επίδοξες που διεκδικούν την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία .

Η καλή φυσική κατάσταση του Πιερικού Αρχελάου και τα θετικά τελευταία αποτελέσματα , δίνουν στην ομάδα της Κατερίνης την ώθηση για ένα ακόμη καλό παιχνίδι και βέβαια την κατάκτηση μίας ακόμη νίκης .

Στον αγώνα του πρώτου γύρου που έγινε το Δεκέμβριο στην Κατερίνη , ο Πιερικός Αρχέλαος είχε νικήσει με 74-70 .

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Γερακίνης και Δημάδης .

Τέλος , για τον αγώνα ο βοηθός προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Χρήστος Ξηρομερίτης , δήλωσε: « Προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες νίκες από τις οποίες οι δύο είναι απέναντι στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας και αυτό μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση και όρεξη για δουλειά . Ωστόσο , μαθηματικά δεν έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας και αυτό μας κρατάει και σε εγρήγορση . Μπροστά μας έχουμε μια από τις πιο πλήρεις και καλά δουλεμένες ομάδες του πρωταθλήματος , η οποία παρά τις απουσίες της δείχνει αγωνιστική συνέπεια και σοβαρότητα σε κάθε παιχνίδι . Οι Μαχητές Πεύκων τα τελευταία χρόνια ακολουθούν το ίδιο αγωνιστικό μοντέλο με εμάς , γιατί στελεχώνονται από νεαρούς και φιλόδοξους αθλητές με διάθεση για συνεχή βελτίωση . Αυτό αποτελεί πρόκληση για εμάς γιατί θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε στην πίεση και στον υψηλό ρυθμό που χαρακτηρίζει την ομάδα του κ. Χατζηκυριακίδη " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.