Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Φιλική ισοπαλία για Πιερικό στην Καστοριά

Μοιρασιά στην Καστοριά για τον Πιερικό το απόγευμα της Κυριακής ( 1-1 ) , σε φιλικό αγώνα που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα . Καλή η εικόνα των Μελανόλευκων .

Στην Καστοριά βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο Πιερικός κι αγωνίστηκε με τον τοπικό σύλλογο , σε μια φιλική αναμέτρηση που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα , καθώς οι εισπράξεις από τα εισιτήρια θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με νεοπλασματική ασθένεια .

Το αγωνιστικό σκέλος σε αυτή την αναμέτρηση πέρασε σε δεύτερη μοίρα , ωστόσο Κατερινώτες και Γουναράδες αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1 . Ο Γιώργος Καμπερίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν αγωνίστηκαν ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της σεζόν και έμεινε ικανοποιημένος , καθώς πέραν του τέρματος του Νικολίτση στο 62ο λεπτό , η ομάδα του είχε και δυο δοκάρια με τους Ντόικιτς και Καραγκούνη στο πρώτο μέρος . Για την Καστοριά σκόραρε ο Αλεξανδρίδης .

Η σύνθεση του Πιερικού : Πατσιογεώργος ( 46 ' Παπατολίκας ), Λαζαρίδης ( 67' Γούτσιος ), Νικολίτσης , Ντόικιτς , Νίκου , Αποστολίδης , Ίτσιος ( 67 ' Τσιρλίδης ), Παπατόλιος ( 60 ' Έκελμανς ), Ελευθεριάδης ( 46 ' Μιχαηλίδης ), Καραγκούνης ( 46 ' Ντόσης ), Μανίκας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.