Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Μεγάλες διακρίσεις για τα τμήματα υποδομής του ΣΦΚ Πιερικός σε διεθνές τουρνουά!

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ U9 : ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ
ΤΖΟΥΝΙΟΡ U11 : ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ U13 : ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟ U15 : ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ

Πραγματοποιήθηκε από 13-15/04/2014 κάτω από τη σκιά του Ολύμπου με μεγάλη συμμετοχή ομάδων Ελλάδας και εξωτερικού , Ρουμανία , Σερβία , Αλβανία , πλήθος κόσμου και επιτυχία το διεθνές και καταξιωμένο τουρνουά KOMM MIT INTERNATIONAL 2014 στα γήπεδα του δήμου Δίου Ολύμπου .

Η συμμετοχή των ομάδων ήταν μεγάλη στο συγκεκριμένο τουρνουά το οποίο έγινε θεσμός για την περιοχή μας . Οι αναμετρήσεις είχαν συγκλονιστικά αποτελέσματα πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ , όπου για μια ακόμη φορά νίκησε το ποδόσφαιρο των μικρών ηλικιών που παρουσίασαν όλες οι ομάδες με τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές τους .

 Ο Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ είχε να παρουσιάσει πλούσιο θέαμα με συγκομιδή ανάλογη . Τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία προτζούνιορ Κ9 νικώντας στον τελικό την Ακαδημία Vieirinha και κατακτώντας την πρώτη θέση . Τερμάτισε δεύτερος στην κατηγορία τζούνιορ Κ11 . Τερμάτισε δεύτερος στην κατηγορία προπαιδικό Κ13 . Τερμάτισε τρίτος στην κατηγορία παιδικό Κ15 . Επίσης ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ διακρίθηκε στις εξής κατηγορίες : 1ος σκόρερ στην κατηγορία προπαιδικό Κ9 ο Σταύρος Χαντζαρίδης . 1ος σκόρερ στην κατηγορία προπαιδικό Κ11 ο Παναγιώτης Δαλαμήτρας . Ο καλύτερος διακριθείς τερματοφύλακας στην κατηγορία παιδικό Κ15 ο Βασίλης Θεοχάρης .

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλους τους συλλόγους ελληνικούς και ξένους , για το ποδοσφαιρικό πρόσωπο κι ανάστημα που επίδειξαν , τους ποδοσφαιριστές , τους προπονητές , τους εφόρους , τους γονείς καθώς και τους διοργανωτές για τη φιλοξενία , και διοργάνωση στις άριστες εγκαταστάσεις του Αγίου Σπυρίδωνα , της Λεπτοκαρυάς και του Λιτοχώρου .

Τέτοιου είδους διοργανώσεις και εκδηλώσεις προάγουν το αθλητικό πνεύμα και το «ευ αγωνίζεσθε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.