Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ο Πιερικός Αρχέλαος στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης (Photos)

Ακόμη μια θερμή υποδοχή και φιλοξενία στον Πιερικό Αρχέλαο επεφύλαξαν μαθητές της Κατερίνης .

Αυτή τη φορά η ομάδα μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου επισκέφθηκε το 9ο Δημοτικό Σχολείο , όπου οι αθλητές του , οι προπονητές και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του συλλόγου Φώντας Μπαραλιάκος είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους μαθητές , τις μαθήτριες και το εκπαιδευτικό προσωπικό για τις δραστηριότητες του ιστορικού σωματείου .

Την αντιπροσωπεία που αποτελούσαν οι καλαθοσφαιριστές Θωμάς Αμπαράς και Κώστας Γεωργούλας και οι προπονητές Χρήστος Ξηρομερίτης , Βασίλης Τσερνισώφ και Δάμης Χρυσίδης , καλωσόρισε ο διευθυντής του σχολείου κ . Χρήστος Τάκος και βέβαια οι επευφημίες των εκατοντάδων μαθητών και μαθητριών , που εκδήλωσαν έτσι την ικανοποίησή τους για την παρουσία της ομάδας .

Στους μαθητές μοιράσθηκαν φωτογραφίες της ομάδας με αυτόγραφα των καλαθοσφαιριστών και δόθηκαν , όπως σε κάθε σχολείο , μια μπάλα και ένα σακίδιο με κλήρωση .

Αξίζει να σημειωθεί ότι προσκλήθηκαν με δωρεάν είσοδο να παρακολουθούν όλα τα παιχνίδια του Πιερικού Αρχελάου που γίνονται στην Κατερίνη , μια κίνηση που υλοποιείται με θετικά αποτελέσματα .

Τέλος , για την επίσκεψη του Πιερικού Αρχελάου στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης ο διευθυντής του κ . Χρήστος Τάκος , δήλωσε : « Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του Πιερικού Αρχελάου για την επίσκεψη στο σχολείο μας . Τα παιδιά μας ήρθαν σε μια πρώτη επαφή με τους καλαθοσφαιριστές και τους προπονητές , χάρη σε αυτή την ευγενική εκ μέρους του συλλόγου κίνηση . Ο αθλητισμός είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και κύρια των μαθητών που πολλοί από αυτούς συμμετέχουν σε οργανωμένα αθλήματα , όπως το μπάσκετ . Αυτή η πρωτοβουλία είναι και ένα έναυσμα για να ασχοληθούν ακόμη περισσότεροι » .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.