Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με το Άργος Ορεστικό

Στέλιος Χατζηιωάννου : " Το πανηγυρικό κλίμα δεν έχει να κάνει με την αποφυγή του υποβιβασμού , αλλά κυρίως με το ότι η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στις υψηλότερες εθνικές κατηγορίες διατηρώντας τη φιλοσοφία της »

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με το Άργος Ορεστικό στην Κατερίνη , ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου στην ιστοσελίδα του συλλόγου www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση :

Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου : « Σήμερα θέλαμε τη νίκη αρχικά για βαθμολογικούς λόγους ώστε να μην περιμένουμε τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων . Επιπλέον γιατί ήταν το τελευταίο μας εντός έδρας παιχνίδι και θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που μας στήριξε πολύ και φέτος . Νομίζω τον ικανοποιήσαμε όχι μόνο σήμερα αλλά και με τη συνολική μας παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα . Το πανηγυρικό κλίμα δεν έχει να κάνει με την αποφυγή του υποβιβασμού , αλλά κυρίως με το ότι η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στις υψηλότερες εθνικές κατηγορίες διατηρώντας τη φιλοσοφία της " .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.