Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Πιερικός Αρχέλαος - Αίας Ευόσμου, την Κυριακή στον Σιδηροδρομικό Σταθμό

Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 5 μμ , ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι

Τρεις αγωνιστικές έμειναν για να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα της Β εθνικής και ο Πιερικός Αρχέλαος , αγωνίζεται την Κυριακή στην Κατερίνη με τον ισόβαθμό του Αίαντα Ευόσμου .

Η νίκη για την ομάδα της Κατερίνης είναι απαραίτητη , αφού μόνο έτσι θα γίνει σίγουρη η παραμονή του Πιερικού Αρχελάου στην κατηγορία .

Ο αγώνας αυτός που θεωρείται κρίσιμος , έχει τη μορφή τελικού παιχνιδιού και σύσσωμοι οι πιστοί φίλοι της ομάδας οργανώνουν από τώρα την παρουσία τους στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδ . Σταθμού .

Στον αγώνα του πρώτου γύρου που έγινε τον Ιανουάριο στον Εύοσμο , ο Πιερικός Αρχέλαος είχε νικήσει με 72 - 60 .

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Φακίτσας και Πιτσίλκας και κομισάριος ορίσθηκε ο κ . Γιώργος Σαμαλής .

Τέλος , για τον αγώνα ο καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Γιώργος Τσαλμπούρης , δήλωσε : « Μετά από τρεις συνεχόμενες μεγάλες νίκες , στα Πεύκα απέναντι στους Μαχητές δεν παρουσιαστήκαμε όπως θα έπρεπε και γι ' αυτό δεν πήραμε το θετικό αποτέλεσμα . Το αποτέλεσμα αυτό λοιπόν δίνει χαρακτήρα τελικού στον αγώνα με τον Αίαντα , στην έδρα μας , καθώς έχουμε την ευκαιρία με νίκη να τελειώνουμε ουσιαστικά με την υπόθεση της παραμονής μας στην κατηγορία . Πιστεύω πως θα μάθουμε από τα λάθη μας στα Πεύκα , δουλεύουμε όπως πρέπει αυτή την εβδομάδα στην προπόνηση και θα είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη την Κυριακή » .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.