Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

"Πέφτει η αυλαία" στον Πιερικό, με πολλά ξεκαθαρίσματα...

Μεταγραφή καλοκαιριού θεωρείται ήδη για τους Κατερινιώτες ο γηγενής πρώην εξτρέμ της Καβάλας , από ... κόσκινο οι υπόλοιποι . Μάτια σε παίκτες Βατανιακού - Νεοκαισάρειας , κοντά στην έξοδο ο Μπρίτο .

Αρκετά ανοιχτά θέματα υπάρχουν στον Πιερικό και ένα από αυτά είναι το διοικητικό και το αν υπάρξει αντικατάσταση ή πλαισίωση του προέδρου Κώστα Παπαδόπουλου ή το μοντέλο συνεχίσει ως έχει .
Την ίδια στιγμή , στην ομάδα της Κατερίνης ρίχνουν τις πρώτες διερευνητικές ματιές στο μεταγραφικό παζάρι , κυρίως για ταλαντούχους παίκτες από ομάδες του νομού , με προτεραιότητα όπως φαίνεται τον Βατανιακό και τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας . Βεβαίως , μένει να ξεκαθαρίσει και το αν κάνουν το άλμα στην καριέρα τους οι Δημήτρης Ίτσιος και Δημήτρης Πατσιογιώργος , που φέρονται να απασχολούν ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα , ενώ με τα υπάρχοντα δεδομένα πολύ δύσκολα θα παραμείνει ο Βραζιλιάνος μέσος , Μάρκος Βινίσιους Μπρίτο , που είχε πολλούς τραυματισμούς και αναμένεται να μην επιστρέψει . Τέλος , όλα ανοιχτά είναι για τους παίκτες που είχαν συμφωνήσει το χειμώνα με τους μελανόλευκους , αλλά δεν απέκτησαν δικαίωμα συμμετοχής λόγω εμπλοκής με την ενημερότητα , με τον Κατερινιώτη αριστερό εξτρέμ , Γιάννη Ντόση , με θητεία στην Καβάλα , να είναι πιθανότατα ο μόνος « κλεισμένος » τη δεδομένη στιγμή .

Ρεπορτάζ: Θ. Ψυχογιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.