Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

“Αντίπαλοι στο γήπεδο, μαζί στη ζωή”

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο Πιερικός Αρχέλαος

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη , με μεγάλη προσέλευση του κοινού , η εκδήλωση " Αντίπαλοι στο γήπεδο , μαζί στη ζωή " που διοργάνωσε με επιτυχία η ΚΑΕ ΑΡΗΣ , σε συνεργασία με τους παλαίμαχους παίκτες της ομάδας και την Ελληνική Αιματολογική Εταιρία .

Κατά τη διάρκειά της αναλύθηκε επιστημονικά ο τρόπος επιλογής των δοτών μυελού των οστών και βλαστοκυττάρων . Παρουσιάστηκαν στατιστικά στοιχεία δοτών ευρωπαϊκών χωρών και στο τέλος , οι καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ , καθώς και άλλων ομάδων της Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας , υποβλήθηκαν σε εθελοντική εξέταση αίματος για να διαπιστωθεί η εθελοντική δυνατότητα ένταξής τους στα μητρώα δοτών μυελού οστών και βλαστοκυττάρων .

Η εκδήλωση έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς και συμμετείχε και ο Πιερικός Αρχέλαος με το γενικό αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Πόδα και τους καλαθοσφαιριστές Μάριο Σακελλαρίου και Γιώργο Τσαλμπούρη , οι οποίοι έγιναν και εθελοντές δότες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.