Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Σ.Φ.Ι.Π.: 53 χρόνια Ιστορίας - 53 χρόνια Πιερικός!

Κάθε χρόνο , τέτοια ημέρα , εμείς οι ρομαντικοί εδώ στον Σύλλογο Φίλων Ιστορίας Πιερικού ( Σ.Φ.Ι.Π. ) , όπως πιστεύουμε και ευελπιστούμε και όλοι οι φίλοι και οι φορείς που αγαπούν τον Πιερικό , κυριευόμαστε από αισθήματα που δύσκολα αποτυπώνονται με την πένα μας πάνω σε ένα χαρτί .

Και φέτος λοιπόν θα στείλουμε τις ευχές μας , τιμώντας τους παράγοντες , τους ποδοσφαιριστές και όλους τους πρωταγωνιστές της ίδρυσης αυτού του μεγάλου σωματείου , αναμένοντας με αγωνία , για μια ακόμη φορά , την επόμενη μέρα .

Την ιστορικότητα του συλλόγου μας , το βαρύ όνομα , τους μεγάλους αθλητές που κόσμησαν την λαμπρή διαδρομή του Πιερικού οφείλουμε να αξιοποιούμε κατάλληλα για να παράγουμε πολιτισμό , για να αναδεικνύουμε αξίες , για να διαπαιδαγωγούμε και να καλλιεργούμε σωστούς αθλητές , για να οικοδομούμε ακόμη και σωστούς ανθρώπους .

Η βαριά κληρονομιά της ομάδας μας απαγορεύεται αυστηρά να χρησιμοποιείται ως άλλοθι στους άστοχους και λανθασμένους χειρισμούς σε θέματα λειτουργίας και φθοράς που οδηγούν τον Πιερικό στην απαξίωση .

Πιερία σημαίνει Πιερικός και Πιερικός σημαίνει Πιερία .

Ας δείξουμε την ανάλογη τιμή και το σεβασμό μας στο παρελθόν .

Ας εκπροσωπήσουμε την ομάδα μας με αξιοπρέπεια στο παρόν για να ελπίζουμε στο μέλλον .

Χρόνια Πολλά στον μεγάλο μας Πιερικό .

11 Απριλίου 1961 έως 11 Απριλίου 2014

53 Χρόνια ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Αγαπάς τον Πιερικό , Αγαπάς την Ιστορία του !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.