Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Σ.Φ.Ι.Π.: Καλή Αρχή !

Ο Σύλλογος Φίλων Ιστορίας Πιερικού , έχοντας ως γνώμονα τις αρχές και τους σκοπούς του , έρχεται να πραγματοποιήσει μια σειρά δράσεων , προς υλοποίηση των αποφάσεων της τελευταίας Γενικής του Συνέλευσης .

Η πρώτη από τις δράσεις μας είναι η έναρξη ενός κύκλου επαφών με τους φορείς του Πιερικού ποδοσφαίρου που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τα δρώμενα και την Ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου του τόπου μας .

Έχουμε την πεποίθηση ότι έφτασε πλέον η ώρα που είναι αναγκαία η δημιουργία του καταστατικού χάρτη αρχών και ιδεών που θα διέπουν εφεξής τον Πιερικό μας και θα δεσμεύουν ηθικά κάθε φορέα της ομάδας μας .

Επειδή ο κάθε φορέας έχει αποκρυσταλλωμένη άποψη σχετικά με τα προβλήματα του παρόντος και τις προσδοκίες του μέλλοντος που αφορούν τον Πιερικό , ο ΣΦΙΠ ευελπιστεί μέσα απ ' αυτή του τη δράση να αναδειχθεί μια συνισταμένη απόψεων .

Αρχικά οι επαφές μας θα είναι διμερείς με σκοπό να προσδιοριστούν , να συλλεχθούν και να καταγραφούν , οι ιδέες και οι θέσεις του κάθε συνομιλητή φορέα .

Καλή αρχή !

Το ΔΣ του ΣΦΙΠ ( www.pierikos.info )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.