Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

H συνέντευξη τύπου του αγώνα Πιερικός-Βατανιακός 3-0

photo: pieriasport
Σάκης Παπαβασιλείου ( προπονητής Βατανιακού ) : " Δε θα σταθώ πολύ στο αγωνιστικό κομμάτι Η ομάδα μου στάθηκε πολύ καλά μέχρι το 60 ' , δημιούργησε στο α ' μέρος 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει και να μπει ξανά στο παιχνίδι με αξιώσεις . . Από εκεί και πέρα ​​, μέρος στο β ' , μετά και το 2ο γκολ ανοίξαμε πολύ για να βάλουμε ένα τέρμα και να διεκδικίσουμε το παιχνίδι , δεχτήκαμε κι ένα 3ο γκολ που πιστεύω ότι αν το επιχειρούσε ο σκόρερ άλλες 10-15 φορές , η μπάλα δε θα πήγαινε εκεί που κατέληξε . Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο . Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να σκύψουμε τα κεφάλια , να δουλέψουμε στο κομμάτι της άμυνας στο οποίο είχαμε προβλήματα σήμερα για να μπορέσουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο και να διεκδικίσουμε ό , τι καλύτερο στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β ' Εθνικής . Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα μας , τον Πιερικό μας , μέσα από την καρδιά μου , ό , τι καλύτερο στη φετινή Β ' Εθνική και να είναι σίγουροι ότι με αυτή την εικόνα και παρουσία θα πρωταγωνιστήσει στο δύσκολο φετινό πρωτάθλημα και θα τιμήσει την ιστορία που έχει " .

Γιάννης Συμεωνίδης ( βοηθός προπονητή Πιερικού ) : « Καλή ποδοσφαιρική χρονιά Είχαμε μια πρεμιέρα με μια ομάδα από την Κατερίνη Επικεντρωθήκαμε όλη την εβδομάδα στο παιχνίδι , εφιστώντας την προσοχή των παιδιών στις δυσκολίες της αναμέτρησης , γιατί υπήρχαν ιδιαιτερότητες , όπως σε κάθε τοπικό ντέρμπι . . . Και ο αγωνιστικός χώρος δε θα μας επέτρεπε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο . Στο α ' μέρος δε μπήκαμε καθόλου καλά . Ο αντίπαλος ήταν πιο δυνατός από μας , είχε μια - δυο καλές ευκαιρίες , αλλά η πείρα μας στις στημένες φάσεις μας έδωσε το προβάδισμα . Στην ανάπαυλα είπαμε στα παιδιά τι έπρεπε να προσέξουν και νομίζω ότι στο β ' μέρος μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο . Ευτυχήσαμε να πετύχουμε και δεύτερο και τρίτο γκολ , και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι . Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κάτω από αντίξοες γηπεδικές συνθήκες . Καλή συνέχεια στο Βατανιακό και το φίλο μου Σάκη Παπαβασιλείου . Τους εύχομαι ό , τι καλύτερο " .



Γιώργος Ποτουρίδης ( ποδοσφαιριστής Βατανιακού ) : " Σταθήκαμε πολύ καλά ως το 60 ' , μετά δεχτήκαμε το 2ο γκολ , προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε αλλά δυστυχώς εκεί φάνηκε η εμπειρία των παικτών του Πιερικού , κάτι που δε διαθέτει η ομάδα μας και θα το αποκτήσει μέσα από τα παιχνίδια . Κάπου εκεί τελείωσε ο αγώνας . Πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλύτερη συνέχεια . Καλή συνέχεια και στον Πιερικό και του εύχομαι να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα » .

Ηλίας Μανίκας ( ποδοσφαιριστής Πιερικού ) :  " Κάθομαι δίπλα σε τρεις πρώην συμπαίκτες μου , ο ένας εν ενεργεία ( Ποτουρίδης ) , ο άλλος προπονητής ( Παπαβασιλείου ) και ο τρίτος προπονητής τερματοφυλάκων ( Συμεωνίδης ) Είναι ό , τι καλύτερο για την Πιερία να έχει νέους ανθρώπους που να πρωταγωνιστούν εκτός από το ποδοσφαιρικό , και στο προπονητικό κομμάτι . Θεωρώ ότι φάνηκε το άγχος της πρεμιέρας στο α ' μέρος στην απόδοση και των δυο ομάδων . Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε σε μια στημένη φάση . Γνωρίζαμε ότι , λόγω του ότι η προετοιμασία για τον Βατανιακό ξεκίνησε αργά , μετά από κάποιο σημείο στον αγώνα , η πλάστιγγα θα έγερνε προς τα εμάς . Έτσι κι έγινε , είχαμε περισσότερες δυνάμεις , καταφέραμε να πετύχουμε άλλα δυο γκολ και κερδίσαμε . Είναι μόνο η αρχή , προσπαθούμε για το καλύτερο . Εύχομαι στο Βατανιακό ό , τι καλύτερο στο πρωτάθλημα της Β ' Εθνικής " .

Ρεπορτάζ: Δ. Πάππας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.