Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

"Το κερασάκι στην τούρτα" θέλει να βάλει ο Πιερικός με τον Α. Αθανασίου

Σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του 21χρονου δεξιού μπακ , Αντώνη Αθανασίου , σαν ελεύθερου από τον Ατρόμητο βρίσκεται ο Πιερικός , σύμφωνα με πληροφορίες. Η ομάδα της Κατερίνης βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους Περιστεριώτες και όλα δείχνουν ότι θα προχωρήσει η συγκεκριμένη προσθήκη για τους μελανόλευκους (θα πρόκειται μάλλον για μεγάλη έκπληξη η πιθανότητα αρνητικής τροπής). Ο Αθανασίου γενικά είναι πολυσύνθετος και μπορεί να καλύψει και άλλες θέσεις , ενώ θα « κλείσει » τον κύκλο ενίσχυσης για την ομάδα του Γιώργου Φοιρού . Με αυτή την προσθήκη του νεαρού δεξιού μπακ αυξάνονται ο συναγωνισμός και οι επιλογές , μετά το « ναυάγιο » της απόκτησης του Σκοπιανού , Βλάντε Λαζαρέφσκι ( παίζουν ίδια θέση ) .
Ο Αντώνης Αθανασίου , που βρέθηκε αυτό το καλοκαίρι κοντά στην Καβάλα , είχε πέρυσι 8 συμμετοχές με την Κέρκυρα στη Σούπερ Λίγκα , ως δανεικός από τον Ατρόμητο και παλιότερα άλλες 3 με την αθηναϊκή ομάδα , ήταν αρχηγός πριν τρία χρόνια στην U20 του Ατρομήτου , είχε τρεις συμμετοχές στην Εθνική νέων , ενώ ξεκίνησε από τον Αστέρα Παστίδας , καθότι Ροδίτης στην καταγωγή .

Την ίδια στιγμή , στο τεχνικό τιμ επέστρεψε η παλιά δόξα του Πιερικού , Νίκος Θεοδοσιάδης , που θα είναι βοηθός του Φοιρού , ενώ ακόμα έχει εργαστεί σε Ηρακλή και Πόντιους Κατερίνης . Τέλος , ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός , Μάρκος Μπρίτο , θα μείνει περίπου μια εβδομάδα εκτός δράσης , ενώ αποθεραπεύθηκαν οι Στεφανίδης , Καθάριος και Ελευθεριάδης .

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ . ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.