Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

A΄ φάση Κυπέλλου Ελλάδος: Πιερικός - Βατανιακός 3-0

photo : pieriasport
Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πέρασε ο Πιερικός ο οποίος επικράτησε με 3-0 του συμπολίτη Βατανιακού στο ουδέτερο γήπεδο του Β΄ ΔΑΚ στα Καταφυγιώτικα, το οποίο κατακλύστηκε από 1000 φιλάθλους της Πιερίας. Το 1-0 έγινε στο 10' με κεφαλιά από τον Αποστολίδη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ κι ενώ στο 5' ο Βατανιακός είχε απειλήσει με τον Κυπαρίσση. Το 2-0 έγινε από τον Ιορδανίδη Γ. στο 61' και το 3-0 στο 64' από τον Καθάριο με καταπληκτικό ψαλιδάκι από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση την Καλλονή σε διπλούς αγώνες, με τον πρώτο να διεξάγεται στην Κατερίνη στις 25 Σεπτεμβρίου στο Β' ΔΑΚ.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός):  Παπατολίκας, Ιασωνίδης, Ιορδανίδης Ν, Παπατόλιος (63' Σερέτης), Νίκου, Κρουσταλέλης (76'Νικολίτσης), Αποστολίδης, Ιορδανίδης Γ, Κέρι, Μανίκας, Καθάριος (69' Ελευθεριάδης)

Βατανιακός (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδουνάς, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Νταντάμης, Λαζαρίδης, Λαγδάρης, Γιαννούλης (67 'Ζαγοριανός), Μπουζούκης (23' λ.τρ. Κατσαρός), Κουλίδης, Ποτουρίδης (59' Λύρας), Κυπαρίσσης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τζήλος (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Παπαδημητρίου, Αναστασίου (Λάρισας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: -
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.