Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Με εκδήλωση στο κλειστό γυμναστήριο ξεκίνησε η ακαδημία μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου τη νέα χρονιά

Με την παρουσία του Δημάρχου και πλήθους κόσμου

Ξεκίνησε και επίσημα η νέα χρονιά στην ακαδημία μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου . Η εκδήλωση που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού , είναι και η αφετηρία για την αγωνιστική χρονιά 2013-2014 και πλαισιώθηκε από πλήθος κόσμου και παιδιών , καθώς και από την παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης κ . Σάββα Χιονίδη και του αντιδημάρχου κ . Θανάση Λιακόπουλου .

Το πρόγραμμά της άρχισε με τον καθιερωμένο αγιασμό που έκανε ο εφημέριος του Αγίου Χαραλάμπους , στην ενορία του Σιδηροδρομικού Σταθμού π . Κυριάκος Κοκελίδης , ο οποίος μετά την τελετή στη σύντομή του ομιλία , που καταχειροκροτήθηκε και μάλιστα παρατεταμένα , είπε :

« Κύριε Δήμαρχε , κύριοι της διοικήσεως του Πιερικού Αρχελάου , κυρίες και κύριοι , αγαπητά μου παιδιά . Ο αθλητικός σύλλογος Πιερικός Αρχέλαος έχει πετύχει ένα διαρκές τρίποντο . Και το λέω αυτό κύριε Δήμαρχε γιατί βλέπω την πληθωρική προσέλευση των παιδιών που έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια του Πιερικού Αρχελάου και έχουν καταστήσει το άθλημα της καλαθοσφαίρισης , το μπάσκετ , σε υψηλά επίπεδα τόσο στο νομό μας , όσο και στην πατρίδα μας . Παρακολουθώ τις δραστηριότητες και χαίρομαι που σ αυτή τη γωνία της ενορίας μας , της πόλεώς μας , να γίνονται τέτοιες δραστηριότητες και μάλιστα με επιτυχίες . Να συγχαρώ το διοικητικό συμβούλιο , τους προπονητές και όλους που ασχολούνται με τον αθλητισμό , με την καλαθοσφαίριση , και να τους ευχηθώ ο Θεός να τους δίνει υγεία και πάντοτε επιτυχίες . Και στα παιδιά μας , καλή πρόοδο και να αγκαλιάζουν τον αθλητισμό διότι όποιος ασχολείται με αυτόν , έχει μεν το σώμα του υγιές , αλλά πάνω από όλα έχει και το νου του . Να είστε καλά , καλή χρονιά , καλή αθλητική χρονιά και καλή δύναμη σε όλους σας » .

Στη συνέχεια ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Πόδας , ευχήθηκε τους προσκαλεσμένους « Καλή χρονιά με υγεία και γεμάτη μπάσκετ » . Στη συνέχεια ανακοίνωσε τη δημιουργία , από φέτος , τμήματος αντιπτέρισης , γνωστό ως μπάντμιντον , καθώς και την καθιέρωση κάποιων δραστηριοτήτων για τους γονείς και γενικά για τις οικογένειες που είναι κοντά στον Πιερικό Αρχέλαο . Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμαρχο Κατερίνης κ . Σάββα Χιονίδη , που όπως είπε , « Είναι πάντα κοντά μας και σαν πρώτος πολίτης της πόλης μας , αλλά και σαν φίλαθλος της ομάδας μας » .

Παίρνοντας το λόγο ο Δήμαρχος Κατερίνης , ο κ . Σάββας Χιονίδης , είπε : « Μας έχετε συνηθίσει σε επιτυχίες , βλέπουμε την προσπάθειά σας και σας ευχαριστούμε για όλα αυτά που έχετε κάνει για την πόλη μας . Και στην ομάδα που πρωταγωνιστεί , αλλά κυρίως στα τετρακόσια παιδιά που καταθέτουν εδώ την προσπάθειά τους βελτιώνοντας το σώμα και την ψυχή τους . Καλή αθλητική χρονιά , καλή σχολική χρονιά και πάντα με επιτυχίες . Και κάτι τελευταίο . Αυτό το κόσμημα , το γυμναστήριο , εδώ στο Σιδηροδρομικό Σταθμό το διατηρείτε σε άριστη κατάσταση . Μπράβο παιδιά πρώτα σε σας , μπράβο σας » .

Τέλος , ο νέος υπεύθυνος της ακαδημίας Μίλτος Μηλιάτης ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του τα παιδιά και τους γονείς , ευχήθηκε καλή χρονιά και αναφέρθηκε στο φετινό πρόγραμμα που έχει ο σύλλογος .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.