Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

1η αγωνιστική FL (Βόρειος όμιλος): Πιερικός-Απόλλων Καλαμαριάς 0-1 (Videos)

Στα τελευταία λεπτά κρίθηκε η αναμέτρηση στο Β' ΔΑΚ Κατερίνης, ανάμεσα σε Πιερικό και Απόλλωνα Καλαμαριάς. Αυτοί που χαμογέλασαν στο φινάλε ήταν οι φιλοξενούμενοι, επικρατώντας με 1-0. Σε γενικές γραμμές, το ματς είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον φιλοξενούμενο Απόλλωνα να βρίσκει δίχτυα σε μια από αυτές τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90' με κεφαλιά του Καπία. Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 1.500 φίλαθλοι εκ των οποίων οι 200 ήταν του Απόλλωνα και φιλοξενήθηκαν στην θύρα 2 του γηπέδου. Σε όλο σχεδόν το β' ημίχρονο ο αγώνας διεξήχθη υπό έντονη βροχόπτωση, κάτι που (σε συνδυασμό με τον ταλαιπωρημένο αγωνιστικό χώρο) δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Κάκιστη η διαιτησία του αγώνα που σε πολλές φάσεις ξεσήκωσε τους φιλάθλους. Επόμενος αγώνας για τον Πιερικό την ερχόμενη Κυριακή μέσα στο Αιγίνιο.

Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Λαμπάκης, Νίκου, Κρουσταλλέλης, Ιασωνίδης, Ν. Ιορδανίδης (56'  Ντόικιτς), Αποστολίδης, Παπατόλιος (64' Στεφανίδης), Γ. Ιορδανίδης Γ., Καθάριος, Μανίκας, Κέρι (46' Ελευθεριάδης).

Απόλλων Καλαμαριάς (Ανδρέας Παντζιαράς): Καρατσιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Κισκαμπάνης, Καπίας, Βέντσιος, Παρμαξίδης, Πέλκας (84' Παντελιάδης), Αθανασιάδης, Βλάχος (89' Μανουσαρίδης), Κουάντιο (65' Βέργος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τερετίδης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Λάζαρης (Καβάλας), Βαφειάδης (Καρδίτσας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αποστολίδης - Πιτσόκος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

Δείτε το γκολ του αγώνα ΕΔΩ.
Δείτε την συνέντευξη τύπου του αγώνα ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να γράψετε ένα σχόλιο πρέπει πρώτα να γίνετε μέλη του blog, με την αντίστοιχη λειτουργία στην δεξιά στήλη. Παρακαλούμε γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish.